Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Seksitutkija Roihuvuorella haluja asettua ehdolle vaaleissa

(ITÄSTADI) Kaupunginvaltuutettu, sosiologi ja seksitutkija Anni Mellunmäki on ilmaissut omaavansa voimakkaita haluja asettua ehdolle ensi kevään eduskuntavaaleissa.
Olen erittäin halukas. Mieleni tekee sitä lähes jatkuvasti, jopa kymmeniä kertoja päivässä”, Vuosaari kommentoi puhtaasti poliittisia halujaan silminnähden kiihtyneenä.
Puoluetta Itäkeskus ei vielä ole valinnut.
Mmm, pidän niistä kaikista. Osa on isoja, osa keskimittaisia. Osa kestää kauan ja toiset vain silmänräpäyksen. Joskus mieli tekee kahta samaan aikaan, mutta sen taitaa laki kieltää”, Myllypuro kommentoi sensuelli virne kasvoillaan.
Kiinnostuneet saa soitella. Kuva olis plussaa”, päättää Rastila haastattelun silmää iskien.

6 vastausta aiheeseen “Seksitutkija Roihuvuorella haluja asettua ehdolle vaaleissa”

Tutkija Roihuvuorelle myönnettiin Nobel-palkinto uraauurtavasta tutkimuksesta. Tulosten mukaan on ikävää jos on ikävä. Tiedeyhteisö haukkoo henkeään moisen tutkimuksen edessä.

” Joskus mieli tekee kahta samaan aikaan, mutta sen taitaa laki kieltää“”
Ei laki sitä kiellä, vaan puolueiden omat yhdistyssäännöt. (Tällä hetkellä Piraattipuolue lienee ainut Suomen 15 puolueesta, joka ei ”omi” vaan sallii jäseniensä kuuluvan myös johonkin toiseen puolueeseen.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Jalankulkija syynä jalankulkijan yliajoon

(ILTAPÄIVÄLEHTI) Jalankulkijan kuolemaan johtanut yliajo saattoi johtua jalankulkijasta, uutisoivat Suomen johtavat iltapäivälehdet. Suojatietä kulkeneen lukiolaistytön päälle ajanut keski-ikäinen mies kertoi...

Close