Kategoriat
Kansalaisjournalismi Kotimaa

Jalankulkija syynä jalankulkijan yliajoon

(ILTAPÄIVÄLEHTI) Jalankulkijan kuolemaan johtanut yliajo saattoi johtua jalankulkijasta, uutisoivat Suomen johtavat iltapäivälehdet.
Suojatietä kulkeneen lukiolaistytön päälle ajanut keski-ikäinen mies kertoi nähneensä jalankulkijan tai mahdolliesti banderollin noin 6 km ennen turmapaikkaa. Tämän seurauksena hänen keskittymisensä herpaantui, nopeus nousi 40 km/h alueella 72 km:iin tunnissa ja hän ajoi punaisia päin kohtalokkain seurauksin.
“Onpa hyvä löytää syyllinen tällaiseen“, totesi ylipainoinen bemarikuski tapahtuman jälkeen helpottuneena. “Tietysti nuori nainen on pysyy kuolleena, mutta enpä itse joudu linnaan“, hän jatkaa matkaansa.
“Liikennettä häiritsevien jalankulkijoiden, pyöräilijöiden, banderollien, mielenosoittajien ja viherpiipertäjien tulisi pysyä poissa tieltä ja sen lähistöltä“, huomauttaa tapausta tutkiva komisario Klaude Kopteri. Hän aikoo myös avata toissaviikkoisen rattijuopumustapauksen, jossa 42-vuotias toimitusjohtaja puhalsi 2.8 promillen lukemat törmättyään suojatiemerkkiin lastenkodin lähellä. Herra johtajan sijaan ratijuopumuksen syynä onkin ilmeisesti Kotona nalkuttava akka.
(Jutun kansalaistoimitti [search]Möd Knuller[/search].)

3 vastausta aiheeseen “Jalankulkija syynä jalankulkijan yliajoon”

Tuollaiset saatanan viherpiipertäjätoimittajat, joilla ei ole rahaa ostaa autoa kirjoittelevat tälläisia ”sarkastisia” juttuja lihavista bemarikuskeista! Vittu ei kai sitä tietä olisi rakennettu, jossei siinä saisi ajaa niin lujaa kun autolla pääsee. Tuollaiset suojatietkin on keksitty 70-luvulla, kun kaiken maailman erkkituomiojat ja tarjahaloset polttelivat hasista ja maatilanisännät isoine autoineen elättivät kaupungin hippikansaa. Ei nykyajan maailmassa noilla ole mitään virkaa.
Tuollaisilla jutussa olevilta rattijuopoilta pitäisi ottaa kortti pois, mutta osaavat kuskit voivat ajaa kuinka lujaa tahansa. Samoin sellaiset matelevat akat, jotka ajavat hiljaa risteyksissä – ei niillä ole mitään asiaa liikenteessä olla osaavien kuskien edessä hidastelemassa.
Turhaa tuossa itketään jonkun yliajetun naisen takia, koska onhan se riski nyt köyhien otettava, jos liikenteeseen täytyy jalkaisin lähtemään pelleilemään. Kyllä se nyt on tarpeeksi paha rangaistus, jos sakkoja joutuu maksamaan, peltiä oikomaan ja joutuu kaikenlaisia lappuja täyttelemään, kun joku saatanan mummeli hyppii eteen.

Miten joku voi puhaltaa 2,8 kun ykkösoluessa on 2,5-2,7 prosentia ja keskarissa noin 4,7? Tuohan ei täsmää mihinkään, paitsi huonosti käyneeseen kiljuun? Vähän tarkuutta siellä laitoksella, perkele.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Pimeän energian olemassaolo todistettiin Suomessa

(LAMBDA) Tähtitieteilijöitä on pitkään ihmetyttänyt kysymys siitä, onko maailmankaikkeudessa niin sanotun pimeän aineen lisäksi myös pimeää energiaa. Nyt kyseinen ilmiö...

Close