Kategoriat
Tiede

Pimeän energian olemassaolo todistettiin Suomessa

(LAMBDA) Tähtitieteilijöitä on pitkään ihmetyttänyt kysymys siitä, onko maailmankaikkeudessa niin sanotun pimeän aineen lisäksi myös pimeää energiaa. Nyt kyseinen ilmiö on onnistuttu ensimmäistä kertaa koskaan osoittamaan todeksi ja vieläpä Suomessa.
Löytö tehtiin Helsingin Sanomien keskustelupalstalla torstai-iltapäivällä paikallista aikaa. [search term=”Stephen Hawking”]Stephen Hawkingin[/search] kommentista tehdystä uutisesta versonut keskustelu kehittyi muutamassa minuutissa kaikki järjen ja logiikan rajat rikkovaksi hyperentiteetiksi, joka repäisi maailmankaikkeuden fyysisen kudoksen irralleen ja sinkosi galaksijoukot erilleen toisistaan.
Tapaus vaati useiden kommentoijien hengen. Kuolemansyyntutkijat löysivät paikalta ainoastaan jäänteitä sekavista, selvästi äärimmäisen paineen alla kirjoitetuista kommentoista, joista ei saanut muodostettua minkäänlaisia koherentteja lauseita.
”Ennen alkuräjähdystä ei ollut ainetta, energiaa, aikaa eikä tilaa. Missä ne silloin piileskelivät?”, ”’kyllä viita paskaa vetää’ – hyvin sinne mahtuu myös fyysikko Hawkingin kevyet tieteelliset jätökset” ja ”50 vuoden tieteellinen kokemus, mutta 0 vuoden Jumalan tuntemus, ei anna kompetenssia Jumalan roolin pohdiskeluun universumin synnyssä” ovat tutkijoiden mukaan osoituksia siitä, että viimeisten hetkien tapahtumat tekivät paikallaolleet hulluiksi.

13 vastausta aiheeseen “Pimeän energian olemassaolo todistettiin Suomessa”

Olen tuijottanut tuohon keskustelupalstaan. Raivoavan kosmoksen eetteripyörre kiehui ympärilläni ja näkymättömät idioottihuilunsoittajat soittivat monotonista säveltään. Aineettomuus levisi jäseniini ja tunsin syöksyväni kohden universumin keskipistettä, jäljessäni prismaattisista kuplista koostuva alati vaihteleva hahmo.
Hawkings ei tiedä mitään, hän ei ole nähnyt todellisuuttamme ympäröivän verhon taa.
En voi kirjoittaa enempää sillä yksiöni outo ei-euklidinen kulma tuntuu tuijottavan minua…lähetän viime voimillani tämän artikkelitoimittajalle. Rukoilkaa puolestani ja olkaa onnellisia, ettette tiedä salatt

Moi.
Minulla on ilo ilmoittaa, että teille on sattunut pieni lapsus ja olette jotenkin saaneet väärää tietoa. (Näsäviisaana ihmisenä minä jotenkin nautin näistä tilanteista =) <3). Yksi ihminen säilyi nimittäin elossa tuosta keskustelusta ja minun mielestä vielä 100%:sti täysissä ruumiin ja sielun voimissa! Hän oli itse keskustelun aloittaja, jonka epäloogisuutta keskustelu yritti lähteä loogisesti jatkamaan tieteellisin seurauksin. Tämä henkilö toki kävi alitajunnassaan ybergalaktisessa yliymmärrys tilassa (väistämätöntä), mutta kaikkia platonisia ja luterilaisia olettamuksia vastaan pysyi täysin järjissään. Juuri nytkin hän miettii, mitä sana koherentti tarkoittaa ja millä tavalla peittää epätietoisuutensa. Hyökkäys tekstin aiheuttamaan heikkouteen itsessä onkin ainoa järkevä keino vaikuttaa pätevältä ja saada muut näyttämään tyhmältä. Siksi aionkin itsekkin käyttää kirjoituksessani sanaa koherentti ja vieläpä hyvin koherentilla tavalla(piste)…

Kyseessä oli varmaan fraktaalinen singulariteetti, jollaisesta kerrottiin Lexx-nimisessä dokumenttiohjelmassa.

Heippa, kuka tuo söpö Åttå -kaveri on? Tuo tuossa yläpuolella. Olisin mielellään yhteydessä tähän kyseiseen henkilöön. Hänellä saattaa olla osansa tässä tragediassakin, mutta keskustelisin mieluummin olkapäihin sitoutuvasta kineettisestä energiasta hänen kanssaan. Kiitos.

Minä olen tähän saakka luullut, että Uusi Suomi -verkkolehden keskustelupalsta (vuodesta 2007!) tuottaa pimeää, tyhjää ja näkymätöntä energiaa jopa maailmankaikkeudellisesti ehdottoman fataalin määrän, mutta nyt tutustuin hopealautasella tarjoamaanne Helsingin Sanomat -julkaisun em. otsikoinnin suoltamaan aivotursaukseen, ja mielipiteeni muuttui suorastaan, että ei sentään kyllä!

Vain mies joka ei kykene pyyhkimään persettänsä taikka kuolaa suun pielestänsä rupeaa katkeroituneena väittämään, että jumala ei luonut maailmaa 4000v sitten.

Tämä on nyt ymmärretty ihan väärin. Hawkingshan tietää että singulariteetti räjähti reilu 4100 v sitten ihan omia aikojaan kenenkään auttamatta. Mutta koska se jäi fraktaalisksi ja täyteen madonreikiä jumala riensi hätiin ja loi maailman (tosin pähkäiltyään runsaat 100 vuotta että kannattaako). Tätä ko-operaatiota big bangin ja jumalan välillä todistaa mm. se että pimeää ainetta saa edelleen täällä Turuus Mikaelin kirkon alttarin takaa.

Luin kai noin viiden aikaan iltapäivällä ehkä 13:30 julkaistun uutisen, johon oli silloin kertynyt muistaakseni 118 vastausta. Luulin, että vain maahanmuuttoa sivuavat artikkelit pystyvät samaan ja erityisesti uskoin, että ne edellyttävät masinointia. Näitä artikkeleita tulee siinä määrin harvoin, etten usko uskonnollisten vääräänasiaanvastaajien kyttäävän IE auki tilaisuuttaan pimeän energian loitsimiseen. Tiesin vastausten lukemisen olevan vaarallista, mutten voinut vastustaa kielletyn hedelmän vetoa. Pääsin ensi sivun loppuun ennen deliriumia, jonka vuoksi muistini pätkii ja kuvitelmani ajan lineaarisuudesta on lopullisesti murrettu.

Mee töihin työtön opiskelija ei tarvi yhteiskunnan varoilla elää ku pakolainen!!!!! Valtio ostaa talot ja autot ja kantaa kauppakassit ovelle ja pesee pyykit ja maksaa tv-luvan ei maksanut mulle ku työssä olin niin ei tullu kaviaaria ovelle niinku opiskelijoille ja turva paikan hakijoille kaikki pois suomesta vaan!!!!!!!

Haahhahahhaaa, te pakanat, ette voi minulle mitään!!! Nappaan raamatusta vain sen, mikä tuntuu minusta kivalta, muu on vain vertauskuvallista, eikä tarkoitettu otettavaksi niin kirjaimellisesti kuin te otatte. Itse asiassa, väitän että Hawkingkin puhui viimeaikaisissa kommenteissaan vain vertauskuvallisesti. Pimeä aine on pahan vertauskuva. Raamattu rulettaa!

Kyllä käsittääkseni anti-älykkyyttä ja pimeää energiaa löytyy sanomalehtien keskustelupalstoilta ympäri maailmaa. Olen joskus lukenut vaikkapa nk. Ameriikkialaisten paikallislehtiä ja olen melko varma, että Suuri Chtulu masinoi valtaosan maailman nettikommenteista tavoitteenaan maailmanherruus. Nettikeskustelun taso imee järjen hivenet kenestä tahansa ja saattaa meidät vaaraan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tasaisin väliajoin toistuva kehotus tilata Aikakaus-Lehti

Moro, läski. Juu, just sinä siinä ja kaverisi myös. Aikakaus-Lehti 2/2010 on painossa ensi viikolla. Jos et ole vielä tilaaja...

Close