Kategoriat
Talous

Pamela ja Nokia suunnittelivat yhteisen comeback-kiertueen

(UNOHDUS) 1990-luvulta tuttu silikonitähti Pamela Anderson ja samalta vuosikymmeneltä tuttu matkapuhelinjätti Nokia julistivat tiistaina aloittavansa yhdessä comeback-kiertueen, jolla unohduksiin painuneet starat saataisiin takaisin pinnalle.
Nokia muistetaan monissa tilanteissa tutuksi tulleesta hitistään Tilu-lii-luu, tilu-lii-luu, tilu-lii-luu Lii. Pamela Anderson puolestaan jätti merkittävät jäljet monien teinipoikien lakanoihin sekä feministien kirjoihin.
Wall Streetin ja Helsingin pörssin surulliset runkkarit ottivat tiedon ilolla vastaan, ja Nokian pörssikurssi räjähti 4,46 prosentin nousuun. Meklareiden lahkeessa nousu oli noin 75 astetta. Nousun uskotaan jatkuvan loppuviikon ajan.

4 vastausta aiheeseen “Pamela ja Nokia suunnittelivat yhteisen comeback-kiertueen”

(Santa Monica) Nokia suunnittelee tiettävästi comebackin kunniaksi uuden puhelinmallin (WTF9), joka ladataan aurinkorannalla juosten rintojen liikekitkalla tai vaihtoehtoisesti suussa edestakaisin liikuttelemalla. Pamela Anderson kommentoi tuoreeltaan olevansa innoissaan saada työskennellä yrityksen kanssa, jolla on samat ruotsalaiset sukujuuret, kuin hänellä. Hän myös kehuu uuden mallin värinäominaiksuuksia ja videotallennuskapasiteettia.

Olemme laittaneet omaan ruutuumme tällä viikolla uuden fontin! WIN WIN! Ensi viikolla julkaisemme taas joitain uutisia toimittajien iloksi.

Yli 45:tä astetta ei saa visuaalisesti näyttää valtakunnan verkossa, joten huiman 75:n asteen mainitseminen edes tekstimuodossa on varmasti myös täysin moraalitonta, väärin ja kiellettyä näinkin virallisessa julkaisussa.
Sitäpaitsi **tuttaahan se, täälläpäin ei ole suorakulma ylittynyt sitten teinikesien.

Huhujen mukaan itsensä ryvettänyt Keskustapuolue aikoo parantaa mainettaan ryhtymällä yhteistyöhön niin ikään itsensä ryvettäneen Johanna Tukiaisen kanssa.
Kaikkien seuraavissa eduskuntavaaleissa Kepua äänestäneiden kesken arvotaan viikonloppu samassa navetassa Tukiaisen kanssa. Pakettiin sisältyy maatilan omistajan järjestämä rehutarjoilu ja mahdollisuus viihdyttää itseään lypsykoneen avulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kantasuomalaisista miljardikulut Oulussa

(OULU) Kantasuomalaisten aiheuttamista kustannuksista koitui Oulun paskakaupunnille viime vuonna noin miljardin euron kulut. Kaupunginhallitus antoi halpatyönä valmistellun ja pienessä sievässä...

Close