Kategoriat
Kansalaisjournalismi Kotimaa

Kantasuomalaisista miljardikulut Oulussa

(OULU) Kantasuomalaisten aiheuttamista kustannuksista koitui Oulun paskakaupunnille viime vuonna noin miljardin euron kulut. Kaupunginhallitus antoi halpatyönä valmistellun ja pienessä sievässä ylistetyn selvityksensä kokouksessaan maanantaina valtuustoaloitteeseen, jonka joku avohoidossa oleva suvaitsevaistokriitikko oli tehnyt.
Toimeentulotuen ja lastensuojelun asiakkaina oli aivan helvetin monta kantasuomalaista, melkein yhtä monta kuin Oulussa on asukkaita. Kaupunki arvioi myös, että 95% sen pitkäaikaistyöttömistä on mahdollisesti taustaltaan kantasuomalaisia. Syntyperän mukaan ei voi rekisteröidä, siksi kyse on arviosta, jolla ei muutenkaan ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.
Kuntaliiton mukaan kantasuomalaisten kustannuksia on vaikea arvioida, joskin sitä on usein yritetty kännis ja läpäl.
(Jutun kansalaistoimitti [search]Von Tilasto[/search].)

8 vastausta aiheeseen “Kantasuomalaisista miljardikulut Oulussa”

Kauheeta roskaa tälläinen kunnollisten suomalaisten morkkaaminen varmaan joku mutiainen tai muu ruottalainen kirjoittanu. Käyttää liikaa yhdys sanojakin. Kaikenmaailman pellettipäät vaan töihin vaikka hytysiä tappamaan ja kunnon suomea opetelemaan. Sitä paitti oulussa on ainakin monta sataa asukkasta eli ei ole 95 paljoa.

Me Oulun aateliset eli paljasjalkaiset katomme tullista tulleita pitkin nenänvartta, epätoivoisimmat niistä koittavat syödä rössypottuja ja ovat kuitenki ihan pölijiä mutta me vaan olla älijötetään.

”Paskahalvauksenne ovat varsin herttaisia.”
ei, herttaista on se, että nöpö on åppinut noin hienon sanan kuin ”paskahalvaus”. se on söpöä. puspus!

Odottakaahan vain, niin seuraavissa vaaleissa Pyhä Allianssi, eli Persu-Kd-Muutos2011 saa 47 % äänistä, ja silloin loppuu tämä kantasuomalaisen valkoisen heteromiehen pilkkaaminen! Meitä ovat sortaneet naiset jo LIIAN kauan, jo kehdosta asti kun äiti ei antanut nisää….
Kunhan Soinin Timo nousee elinkeinoministeriksi Kataisen I hallitukseen, koittaa Suomelle Kulta-aika. ^_^

Kyllä dildonmittaiselle Kataiselle voisi antaa keinoelinministerin paikan Soinin I hallituksesta.

Joo eiköhän Perusuomalaiset ja KD mene ihan omia menojaan kolmen suurimman puolueen jäädessä jälkeen! Mustana hevosena vvoidaan nähdä tietysti myös Suomen sinivalkoiset ja tietenkin Maahanmuuttoasiat ovat tärkeintä politiikassa ja oikeastaan koko maailmassa- puolueen. Joten eiköhän Lehden kirjapainosta päästä hyvin nopeasti, kun vaalit on käyty…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Yle.fin nettikeskustelijat-otsikot järjestettynä merkkimäärän mukaan

Lista piti julkaista Aikakaus-Lehden numerossa 2/2010, mutta se ei mahtunut mukaan, joten julkaisemme sen nyt tässä. Nettikeskustelijat kommentoivat teiniseksiä Eurolääkäriasetus...

Close