Kantasuomalaisista miljardikulut Oulussa

0
8

(OULU) Kantasuomalaisten aiheuttamista kustannuksista koitui Oulun paskakaupunnille viime vuonna noin miljardin euron kulut. Kaupunginhallitus antoi halpatyönä valmistellun ja pienessä sievässä ylistetyn selvityksensä kokouksessaan maanantaina valtuustoaloitteeseen, jonka joku avohoidossa oleva suvaitsevaistokriitikko oli tehnyt.

Toimeentulotuen ja lastensuojelun asiakkaina oli aivan helvetin monta kantasuomalaista, melkein yhtä monta kuin Oulussa on asukkaita. Kaupunki arvioi myös, että 95% sen pitkäaikaistyöttömistä on mahdollisesti taustaltaan kantasuomalaisia. Syntyperän mukaan ei voi rekisteröidä, siksi kyse on arviosta, jolla ei muutenkaan ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

Kuntaliiton mukaan kantasuomalaisten kustannuksia on vaikea arvioida, joskin sitä on usein yritetty kännis ja läpäl.

(Jutun kansalaistoimitti Von Tilasto.)

8 lukijakirjettä

 1. loordi sanoo:

  Kauheeta roskaa tälläinen kunnollisten suomalaisten morkkaaminen varmaan joku mutiainen tai muu ruottalainen kirjoittanu. Käyttää liikaa yhdys sanojakin. Kaikenmaailman pellettipäät vaan töihin vaikka hytysiä tappamaan ja kunnon suomea opetelemaan. Sitä paitti oulussa on ainakin monta sataa asukkasta eli ei ole 95 paljoa.

  (0)
 2. Hintan ja Huonesuon toripolliisi sanoo:

  Me Oulun aateliset eli paljasjalkaiset katomme tullista tulleita pitkin nenänvartta, epätoivoisimmat niistä koittavat syödä rössypottuja ja ovat kuitenki ihan pölijiä mutta me vaan olla älijötetään.

  (0)
 3. nöpönsöpö sanoo:

  “Paskahalvauksenne ovat varsin herttaisia.”

  ei, herttaista on se, että nöpö on åppinut noin hienon sanan kuin “paskahalvaus”. se on söpöä. puspus!

  (0)
 4. J sanoo:

  Ensi vaalien jälkeen Lehden toimittajakuntaa taitaa vituttaa ja rankasti. ^_^

  (0)
 5. Pers sanoo:

  Odottakaahan vain, niin seuraavissa vaaleissa Pyhä Allianssi, eli Persu-Kd-Muutos2011 saa 47 % äänistä, ja silloin loppuu tämä kantasuomalaisen valkoisen heteromiehen pilkkaaminen! Meitä ovat sortaneet naiset jo LIIAN kauan, jo kehdosta asti kun äiti ei antanut nisää….

  Kunhan Soinin Timo nousee elinkeinoministeriksi Kataisen I hallitukseen, koittaa Suomelle Kulta-aika. ^_^

  (0)
 6. Mies paikallaan sanoo:

  Kyllä dildonmittaiselle Kataiselle voisi antaa keinoelinministerin paikan Soinin I hallituksesta.

  (0)
 7. tare sanoo:

  Joo eiköhän Perusuomalaiset ja KD mene ihan omia menojaan kolmen suurimman puolueen jäädessä jälkeen! Mustana hevosena vvoidaan nähdä tietysti myös Suomen sinivalkoiset ja tietenkin Maahanmuuttoasiat ovat tärkeintä politiikassa ja oikeastaan koko maailmassa- puolueen. Joten eiköhän Lehden kirjapainosta päästä hyvin nopeasti, kun vaalit on käyty…

  (0)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.