Kategoriat
Kansalaisjournalismi Kotimaa

Kalevala: Venäjä kielsi lakkojen tuonnin Suomeen

(VAALIMAA) Venäjä on kieltänyt lakkojen tuonnin Suomeen. Asiasta kertoo sanomalehti Kalevala verkkosivuillaan. Rajan takaa on aiemmin saanut tuoda työnseisauksia 300 000 euron arvosta per lapsiasiamies, mutta ei enää.
Kalevalan tietojen mukaan lakkojen tuontikielto johtuu Venäjän, Valko- Venäjän ja Kazakstanin solmimasta tullisopimuksesta, joka astui voimaan 1. heinäkuuta. Lakkojen lisäksi Venäjältä ei uusien määräysten mukaan saada tuoda vallankumouksia, eikä edes nootteja.
Kalevala kertoo, että Venäjä ei ole tiedottanut kiellosta mitään. Tieto tuli Kuusamon rajanylityspaikan tullin henkilöstölle ilmestyksenä rajan takaa tukevan sieniaterian jälkeen. Muilla raja-asemillakin oltiin täysin tietämättömissä.
(Jutun kansalaistoimitti [search]STTP[/search].)

Yksi vastaus aiheeseen “Kalevala: Venäjä kielsi lakkojen tuonnin Suomeen”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paikallinen mies kaatui iltapäivällä

(OMG-LOL) Paikallinen mies kaatui firmansa kahvihuoneessa keskiviikkona iltapäivällä. Miehen työkaveri huomasi tapahtuman ja kertoi siitä heti muillekin työkavereilleen. Kaatumisen seurauksena...

Close