Kategoriat
Kansalaisjournalismi Kotimaa

Paikallinen mies kaatui iltapäivällä

(OMG-LOL) Paikallinen mies kaatui firmansa kahvihuoneessa keskiviikkona iltapäivällä. Miehen työkaveri huomasi tapahtuman ja kertoi siitä heti muillekin työkavereilleen. Kaatumisen seurauksena miehen kanssa face-to-face-keskustelu oli erittäin hankalaa, olivathan hänen kasvonsa selvästi normaalia alempana.
Kysyttäessä miehen statusta, hän sanoi kaiken olevan ok, mutta lupasi palata asiaan myöhemmin, kunhan selvittäisi asiaa tarkemmin. Mies oli jo aiemmin päivällä kompastunut ovilistaan, mutta kaatui kokonaan vasta noin kello 15 Suomen aikaa.
Miehen kaatumisen takia avokonttorin puheensorina väheni lähes 40 prosenttia ja hän ei voinut myöskään tökkiä kollegojaan. Miehen kaatumisen seurauksena maailman bruttokansantuote laski kolmisen preosenttia.
(Jutun kansalaistoimitti [search]Lazlo Gabor Antioka[/search].)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Perjantaipuhde: haluatko lukea Aikakaus-Lehteä suosikkijuottolassasi ilmaiseksi?

Vaihtelun vuoksi perjantaipuhde tarjoillaan taas lauantaina, koska oli saatana eilen päivällä muutakin tekemistä. Tällä kertaa aiheena on minulla ei ole...

Close