Kategoriat
Kotimaa

Homoadoptio paljastui nollasummapeliksi

(AMATSOONIT) Eduskunnan pitkään pohtima samaa sukupuolta olevien adoptio-oikeus on paljastunut uusimmissa tutkimuksissa nollasummapeliksi. Lain toteutuessa homo- ja lesboparit kävisivät varastamassa lapsensa heteropareilta, sillä jokainen maailmaan heterosuhteessa syntynyt lapsi on haluttu, eikä heitä ikinä annettaisi adoptoitavaksi. Ainoa vaihtoehto on hiipiä salaa yön pimeydessä rakastavan heteroperheen kotiin ja napata käärö suoraan pinnasängystä.
”Tiesin! Tiesin että homojen adoptio-oikeus vaarantaa avioliittoni ja lapseni! Tiesin! Tiesin! Tiesin!” kommentoi [search]Asmo Maanselkä[/search] (kd).
Tutkimustuloksen julkistamisen jälkeen jumalatonta sodomiaa kannattaneet vasemmisto-, vihervasemmisto- ja stalinistis-vihreistöpuolueet ilmoittivat välittömästi muuttavansa kantansa.
”Jos vain olisin tiennyt jo aiemmin, että samaa sukupuolta olevien adoptio-oikeus tarkoittaa tällaista kehdonryöstöä, en olisi koskaan kannattanut sitä”, katuva [search]Anni Sinnemäki[/search] sanoi. ”Epäilemättä homokaasu oli sumentanut päättelykykyni, mutta onneksi näin vihdoin valon”, hän sanoi.
”Tiesin! Jumalauta mä tiesin! Tiesin tän!” kommentoi Asmo Maanselkä.

11 vastausta aiheeseen “Homoadoptio paljastui nollasummapeliksi”

Minä olen aina ihmetellyt että mitäköhän sillä paljon puhutulla homojen heteroperheille aiheuttamalla vaaralla tarkoitetaan. Nythän se selvisi.

Kehdonryöstöstä on tehty laulukin:
Kaksi ratsua yli virran käy.
Raukeina kaksi homostelijaa.
Homppelin käsi kehtoa koskettaa, naurahtaa sanaton mies
Kaksi ratsua yli virran käy.
Yksi on matka, yksi on aamu.
Virran vesi helkähtää, ammottaa tyhjä pinnasänky.
Juo rippimaljan,
Matkaajat virrasta,
Kahluupaikalla ratsut aamuun hirnahtaa.
Ruumista polttaa,
Yöllinen taivallus.
Missä viipyy heterot takaa-ajajat?

Mahtavaa stereotyyppistä homomainontaa jutun yhteydessä. Homot on hassuja, mä tiesin.

Tässä se taas nähdään, kuinka tätä maata pyörittävät heterokammoiset ihmiset. Hyi hävetkää!

Saako valita, adoptoiko homo- vai lesboparin? Tokihan homoadoptiot tulee sallia, ulkomaillakin Brad&Angelina ja muut julkikkset adoptoivat ihan homona.

Turhaan se Asmo huutelee. Kyllähän me tietty tiedettiin, että se tiesi, ja sekin tiesi, että me tiedettiin, että se tiesi.

JÄÄKIEKKOSKANDAALI LIIGA-AVAUKSEN KYNNYKSELLÄ – NIMETTÖMÄT URHEILJAT LAUKOVAT LATTEUKSIA
Suomalaisia jääkiekkopiirejä on järkyttänyt Jatkoaika.com -sivuston torstaina julkaisema haastattelu, jossa kaksi jääkiekkoilijaa tunnustaa kuuluvansa seksuaalivähemmistöihin. Varmuuden vuoksi kyseessä on muutetun nimien takaa puhuvat eri sukupuolta olevat urheilijat, jotka siten pelaavat tai ovat joskus pelanneet myös eri sarjoissa. Skandaalia syventää se, että urheilijat kertovat sen, minkä kaikki jo muutenkin tietävät.
– Jääkiekossa on homofobiaa, SM-liigassa homoja pelaajia, enkä minä uskalla tulla kaapista ulos, sanoo elegantisti verkkareidensa saumoja hipelöivä Nikke (muutettu nimi muutettu).
– Mä sulle carpet muncherin näytän, saatana, sanoo puolestaan Mirkku (pseudonyymin pseudonyymi) kurottaen kohti kansalaisjournalistin henkitorvea.
TUTKIJAT IHMEISSÄÄN: TÄYSIN ENNAKOIMATONTA
Teheranin valtionyliopiston tutkijat syyttävät haastateltuja vanhoillisesta taikauskosta.
– On täysin epäloogista ajatella, että näiden väitettyjen vähemmistöjen esiintymistiheydellä jääkiekon SM-liigassa pelaisi ainakin tilastollisesti vähintään kokonaisen joukkueellisen verran homoja. Ei ainakaan meillä Iranissa, sillä täällä ei tunnetusti ole homoja saati SM-kiekon liigajoukkueita, kommentoi lamppuaan ahkerasti hankaava emeritusmäyrä Aladdin.
Lähinnä jauhoista, jäistä ja teurasjätteistä tehtyjä makkaroita rouskuttavat keski-ikäiset kiekkojournalistit ovat samaa mieltä.
-SM-liigassa ei homoja pelaa. Ne on kaikki jo siirtyneet Ruotsiin, hihittävät kömpelöä jäätanssihyppyä mukailevat kynäkarpaasit sinappi valuen.
Sen sijaan nimettömänä pysytellyt tanskalaisasiantuntija on eri mieltä. Takaapäin taklaaminen, kiinnipito, pitkä pystyyn ja perään, yhteissuihkut, 30 hikisen miehen yhteinen alastiolo. Ässät. Tarviiko vääntää rautalangasta?
SM-liiga ei suihkuun pudonneiden saippuioiden nostelulta ehtinyt kommentoida tapausta tuoreeltaan, mutta ehtiessään olisi varmasti sanonut jotain epäloogista. Sen sijaan Aurinkokuningas, Jääkiekkoleijona numero 79 Juhani Tamminen olisi kovastikin halunnut kommentoida asian vierestä sivistys- ja lainasanoja käytten, mutta kansalaisjournalisti käänsi päänsä pois Tammisen anovasta katseesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Päivän otsikko: Maamme-lauluun vaaditaan muutoksia

Syndikoidun sisällön tuotti Risto Pakarinen.

Close