Kategoriat
Kotimaa

Tutkijat: Alexander Stubb on Suomi

(OTA NIEMI) Joukko Aalto-yliopiston huippututkijoita on selvittänyt, että [search]Alexander Stubb[/search] on Suomi. Asiasta kertoi joku lehti.
Ilmiö selvisi monimutkaiseen laskukaavaan perustuneella tietokoneohjelmalla. Tutkijoiden mukaan on ilmeistä, että myös Suomi on Alexander Stubb. Aiemmin Suomen uskottiin olevan demokraattinen valtio Ruotsin ja Venäjän välissä, mutta uusi löytö haastaa vallitsevan paradigman.
Yhteiskunnassa ilmiö esiintyy niin, että Alexander Stubbin mielipide on koko Suomen mielipide, ja sellaisena se myös poikkeuksetta uutisoidaan.
Myös yhdysvaltalainen viikkolehti Newsweek julkaisi tänään oikaisun taannoista maavertailuaan koskien. Newsweekin mukaan maailma paras maa onkin Alexander Stubb. Aiemmin maailman parhaaksi maaksi on valittu muun muassa Ruotsi, Endor ja Ludvig XIV.

6 vastausta aiheeseen “Tutkijat: Alexander Stubb on Suomi”

”Suomen uskottiin olevan demokraattinen valtio”
Ha-ha-haa, kylläpäs tällä planeetalla onkin tyhmiä ja paljon.

Toisin kun Ässteetee kirjoittaa, tutkijat eivät ole vielä ratkaisseet kuka on Finland. Timo Soini on taas Lehdenkin puolueetomissa tutkimuksissa todettu useaan otteeseen helvetin PerSu:ksi.

Ja Alexander the Great on Suur-Suomi. Eli kunhan Stubi iän myötä vähän pulskistuu, niin se muuttuu Suur-Suomeksi. Saadaan Karjala takaisin extrojen kanssa.
(… ottaako herra ulkoministeri vielä toisenkin purilaisen?)

Tilaa Lehti. Tilaa Lehti heti. Jumalauta tilaa nyt se Lehti. Jos et tilaa, lapseni kuolevat nälkään ja olet huono ihminen. Melkein yhtä huono kuin joku random kokoomuslainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Homoadoptio paljastui nollasummapeliksi

(AMATSOONIT) Eduskunnan pitkään pohtima samaa sukupuolta olevien adoptio-oikeus on paljastunut uusimmissa tutkimuksissa nollasummapeliksi. Lain toteutuessa homo- ja lesboparit kävisivät varastamassa...

Close