Kategoriat
Politiikka Talous

Pekkarinen vastustaa tupeen verottamista

(HESINKI) Superministeri [search term=”Mauri Pekkarinen”]Mauri Pekkarista[/search] (kesk.) närästää valtiovarainministeri Jyrki Kataisen (kok.) ajatus määrätä energiavero tupeelle. Pekkarisen mukaan tupeen käytön hankaloittaminen tällaisessa tai oikeastaan millaisessa tahansa taloudellisessa, geopoliittisessa tai astrologisessa tilanteessa olisi vakava isku Suomen kilpailukyvylle, alueelliselle maanpuolustukselle tai uskottavuudelle.
Pekkarinen on vuosia kamppaillut tupeen käytön puolesta Suomen energiahuollon luonnonmukaisena ratkaisijana. Arvostelijoiden mukaan tupeen käyttöä lisäämällä ei voida saavuttaa uusiutuvan energian käytölle asetettuja tavoitteita. Pekkarisen tappioksi myös kansainvälinen ilmastopaneeli IPCC on viime vuosina vahvistanut kannakseen, että tupeen käytöstä ei ole energiapoliittisten ongelmien ratkaisijaksi.

14 vastausta aiheeseen “Pekkarinen vastustaa tupeen verottamista”

Eikös tämä ole vähän liian ilkeää, kun eihän Pekkarinen ole kohtaloaan valinnut.

Entäs sitten kaljun aiheuttamat ongelmat? Kyllä keskikaljun vapauttaminen on aiheuttanut paljon enemmän kansantaloudelle menetyksiä kuin tupeen käyttö! Nuoria ja lapsiakin voi jo tuolla kaupungilla nähdä kaljun kanssa toilailemassa. Kaljulle kovemmat verot ja heti!

Vesa Keskinen vaatii lisää panostusta Tuurivoimaan, jonka avulla lämmitetään ensi vuoden saunomisen MM-kisojen kisasauna. Odotettavissa vähemmän uhreja.
Lisäksi hiirivoiman ja verivoiman potentiaalia pitäisi tutkia.

Eikös tossa pitäis lukea että Pekkarinen on vuosia kampaillut tupeen käytön puolesta?

Taantumuksellisimpienkin turvenuijien täytyy tunnustaa tupeen tarpeellisuus talven tulipalopakkasten tullessa.

Tupee or not tupee, nähtiin Pekkarisen ihmettelevän pääkallo kädessään jo kesäkuussa Keskustan puheenjohtajavaalin jälkeen.

newsweekin tuoreen rankin-listauksen mukaan tämä on ensimmäinen ja viimeinen mauri-tupee-läppä joka toimii.
asiantuntija yllättyi! katso kuvat.

takatukkanen …
olen itse kalju päälaelta (sekä sähkömies) joten olen pekkarisen kanssa samoilla linjoilla. tosin takaa voisin hiukan leikata mutta silloin ei saa ottaa pois terveydenhuollosta.
… rane

Uskottava lehdistö on sopinut, ettei Pekkarisen tupeesta kirjoiteta. Enpä olisi Lehdestä uskonut ensinäkemällä!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomalaiset ovat valinneet Newsweekin maailman parhaaksi lehdeksi

(BURKINA FASO) Suomalaiset ovat listanneet maailman parhaat lehdet ja ykkössijan vei New Yorkissa ilmestyvä Newsweek. Suomalaiset vertasivat maailman lehtiä usean...

Close