Kategoriat
Politiikka

Matti Hunttala kokoomuksen ehdokkaaksi Uudellemaalle

(Volvo 760 GLE) Jo ennakkoon kivikovaksi vaalipiiriksi povattu Uusimaa sai perjantaina jälleen uuden yllätysnimen, kun liikemies Matti Hunttala ilmoitti asettuvansa ehdolle eduskuntavaaleissa kokoomuksen listoilta.
67-vuotias Hunttala on vantaalainen toimitusjohtaja, joka on työskennellyt vuosikymmeniä yrittäjänä ja liikemiehenä eri puolilla Suomea. Hänellä on kokemusta muun muassa konsultoinnista kuntasektorilla, lehtikustantamisesta sekä suojeltavien luonnontilaisten harjujen myynnistä sorakeisareille.
”Me pojat rallatetaan vaan. Bensa palaa ja haisu jää. Kauas on tultu mutta vielä kauemmas mennään ennen kuin noutaja tulee kuittamaan”, hyväntuulinen Hunttala linjasi perjantaina.
Puoluejohdossa oltiin myös tyytyväisiä nimekkään ehdokkaan kaappaamiseen.
”Matin kontaktit kuntien virka- ja luottamusmiehiin ovat vertaansa vailla tässä maassa. Hän edustaa kokoomuksen perinteisiä arvoja: yritteliäisyyttä, yksilöllisyyttä ja hyvin istuvia pukuja. Hän on arvokas lisä jo ennestään vahvaan joukkoomme”, puoluesihteeri Taru Tujunen kiitteli.
”Suomi-neito on kuin kevätmorsian. 18-vuotias, uskovaisesta kodista ja tarkkaan pidetty. Elämä on edessä levällään ja rahaa niin että saumat ratkee. Hunttalan Matin porukoissa te kaikki opitte sellaista mitä ei kirjoissa kerrota. Silmät auki ja suu kiinni, sillä tän oppii”, Hunttala lisäsi.

2 vastausta aiheeseen “Matti Hunttala kokoomuksen ehdokkaaksi Uudellemaalle”

Sukari on siis ennustettu suomalaisessa kaunokirjallisuudessa jo kauan sitten. Näinä lopun aikoina myös herra Puntila renkeineen ottavat oikeutetun paikkansa yhteiskunnan johdossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Aalto-yliopisto kansainvälisen ranking-listan ykkönen

(ARKHAM) Suomalainen Aalto-yliopisto on noussut kansainvälisen arviointilistan kärkisijalle. Yhdysvaltalaisen Miskatonic Universityn laatima aakkosjärjestykseen perustuva listaus asettaa huippuyliopiston ensimmäiselle sijalle. Toiseksi...

Close