Kategoriat
Kotimaa

Kansa raivostui kansalle kansan väärästä mielipiteestä

(KUKKUU) Suomen kansaa kuohuttaa rajusti kansan kohumielipide sukupuolineutraalista avioliittolaista. Kansan mielestä kansa on täysin väärässä kannattaessaan uutta lakia Ylen gallupissa.
Verkkokeskustelijoiden mielestä on muutenkin epäilyttävää, että tällaisissa kysymyksissä kansan enemmistön kantaa pidetään jotenkin kansan enemmistön näkemystä edustavana, vaikka kaikkihan tietävät ettei näin ole kun minä kerta sanon.
”Enemmistö ei todellakaan kannata sukupuolineutraalia avioliittolakia. Hölynpölyä koko tutkimus”, kirjoittaa eräs keskustelija. Siis ihan oikeasti kirjoittaa, ei tällaista pysty keksimään.
Lukijoiden mielestä kansan mielipidettä ei muutenkaan pitäisi kysyä, paitsi jos mielipide on oikea.

22 vastausta aiheeseen “Kansa raivostui kansalle kansan väärästä mielipiteestä”

Tässä on kyllä semmonen kysely etten usko tuloksiin alkuunkaan. Omassa tuttavapiirissä sitä ei kannata kukaan.

Varmin merkki esityksen läpimenolle on se, kun marginaalin keskiaikaiset hihhulit ja semirasistit populistit syleilevät toistensa mielipiteitä.

Enemmistö ei ole aina oikeassa. On surkuhupaisaa nähdä miten enemmistö äänestää täysin väärien asioiden ja henkilöiden puolesta, ilman, että minä itse aina oikeassa olevana voisin tehdä asialle mitään. Me, Suomen Oikeassaolevat, vaadimme että äänioikeutemme kaikissa asioissa satakertaistetaan, jotta tämä maa saadaan vihdoinkin vaurastumaan. Totisesti, minä sanon, ei ole kiva olla vähemmistössä JA oikeassa, oli asia mikä hyvänsä.

Kyseessä on homohallituksemme valtakunnallisten hinttimedioiden kanssa masinoima salaliitto. Ensin ne järjestivät sen mukajärkyttävän Zyklon B-iskun niitten hanttapulikekkuleiden rienauskulkueen kimppuun että saisivat heikoimmat normaali-ihmiset lankeamaan loveen ja nyt sitten vielä lyövät lerssit tanassa löylyä fagottikumppaneidensa kera tällaisella mällinheittokampanjalla kunnon veronmaksajien pakaroille. t. nimim. ”Kyllä epänormaalit saa hakata”

Olen monta vuotta ollut Lehden lukija ja monet naurut ja hymyt on näinä vuosina irronnut artikkeleita lukiessani. Nyt Lehti on kuitenkin purjehtimassa vaarallisilla vesillä. On nimittäin asioita, joita ei sovi pilkata, pyhiä asioita. On täysin moraalitonta riistää uskovaisilta ihmisiltä heidän viimeisetkin oikeutensa iloon. En voi tähän muuta sanoa kuin että en hyväksy Lehden nykyistä linjaa, toivottavasti artikkeli poistetaan tietokannasta pikimmiten.

Kylä väittää minun vieneen naapurin auton. Minun korviini auto kertoo paenneensa Hartikaisen ukon sortovaltaa. Homojen ja muiden luonnottomien on ymmärrettävä, että kansa on tässä minun puolellani.

”Lukijoiden mielestä kansan mielipidettä ei muutenkaan pitäisi kysyä, paitsi jos mielipide on oikea”
Onko sinulla mitään perusteluja väittämällesi? Perustele väitteesi tai pidän sinua vihervasemmistolaisena maailman”parantajana” joka kommentoi sokeasti ideologiaansa nojaten ilman että perustuu mihinkään faktoihin, kuten tietysti joka tapauksessa tulen tekemään.
Ja sitäpaitsi, eikö nyt edes yhtä lehtijuttua voitaisi tehdä, missä puhutaan ihan tavallisista suomalaisista hetero miehistä eikä mistään maahanmuuttajista? Ja mistä sitäpaitsi semmoiset ”kerjäläiset” on edes saaneet tuollaiset uudet tietokoneet? Kiinnostaisi tosiaankin tietää.

Kuninkaallisissa perheissä sukupuolineutraali puoliso on heti hyväksyttävä!
Prinssi ja prinssi, prinsessa kuin prinsessa!

Nyt on asia sillälailla että kukaan ei ole kysynyt Kansan mielipidettä! Kansan mielipide eroaa kansan ja Kansan mielipiteistä jotka pitää ottaa myös huomioon. Toisaalta kansa voi mielipiteillä miten haluaa koska Kansa ajaa lujaa tutkaan. Rakastakaa toisiamme Delilah…

Kansa elikkä minä haluaa nettiin enemmän ilmaista anaalipornoa. Ei heteromies kestä katsoa kun pimua puikotetaan pimppaan. Sukupuolineutraalit takuulla tykkäävä siitäkin, mutta mulle kelpaa vain takaovi.
Vastustan ehdottomasti sukupuolineutraaleja avioliittoja, koska niissä harrastetaan pimppayhdyntöjä. Sellainen ei sovi suomalaiseen heterokulttuuriin sitten millään ilveellä.
Pitäisi varmaan perustaa kansanliike vastustamaan sukupuolineutraaliutta ja pimpan käyttämistä seksiin. Kirkkokin suhtautuu näihin asioihin aivan liian sallivasti.

Kaikki homot, maahanmuuttajat ja neekerit ovat turmioksi meille tämän maan alkuperäisille asukkaille eli suomalaisille ja alkuperäisille kotimaisille arvoillemme kuten kristinuskolle.

Kyllä tämä nyt on taas ihan sellaiseksi mennyt, kun Lehdessä on mainoksetkin nykyään ihan homoja.
Jaa mutta onhan tuossa vielä tuo perinteinen alusvaatemainos, kaikki hyvin.

Anaaliyhdyntä on todella tärkeä osa suomalaista kulttuuria ja sen suojelemiseksi homot, neekerit, muslimit ja sivarit pitäisi karkottaa maasta.
Herää Tavja Halonen! Moniarvoisuus ei voi olla niin tärkeää, että pimppayhdyntöjen harrastajat saavat kaikessa rauhassa murentaa kansan sukupuolimoraalia!

Täällä alkaa näemmä meno mennä nyt jo turhan multirasia(ali)- ynnä reikäiseksi. Muistutetaan nyt kaikkia kotikokkeja siellä televisioiden äärissä, että vaikka anaaliyhdyntä on toki tärkeä ja olennainen osa perinteitämme, tämä takaoikeus on varattu minulle.
Minä olen **llitus ja minulla on ainoana oikeus työntää **llitus kansan penaaliin, joten pysykää te plebeijit vain niissä vähempiarvoisissa pimppayhdynnöissänne. Minä olen kaikkiruokainen, joten ketä tässä karkottamaan mihinkään, sillä panen sivareista lähtien, ja yllättävän rajusti – mitä useampi soppa, sitä ruskeampi kokki?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Matti Hunttala kokoomuksen ehdokkaaksi Uudellemaalle

(Volvo 760 GLE) Jo ennakkoon kivikovaksi vaalipiiriksi povattu Uusimaa sai perjantaina jälleen uuden yllätysnimen, kun liikemies Matti Hunttala ilmoitti asettuvansa...

Close