Kategoriat
Kotimaa

Suvaitsemattomuutta suvaitsemattomia suvaitsevaisia kritisoivien kesäjuhlat räjähtivät paradoksiin

(HS.FI) Järkyttävä onnettomuus kohtasi tämänvuotista suvaitsemattomuutta suvaitsemattomia suvaitsevaisia kritisoivien yhdistyksen kesäjuhlia.
Heti juhlien avajaispuheen aikana, jossa yhdistyksen puheenjohtaja Simo Tiine ihmetteli miksi suvaitsevaiset eivät suvaitse suvaitsemattomuuden suvaitsemisen suvaitsevuutta tai mitähän vittua nyt taas, koko juhlapaikka räjähti imploosionomaisesti sisäänpäin ja katosi loogisen paradoksin syövereihin.
”Sitä minä kyllä ihmettelen että mikseivät nämä ihmiset, jotka ovat olemassa omassa päässäni ja joita kutsun suvaitsevaisiksi, suvaitse sitä että olen väkivaltainen ja itsekeskeinen perseääliö”, pohdiskeli tragediaa nettikirjoittaja Terttu Raamatulla-Päähän.
Paradoksiekspertti Doc Brownin mukaan on epätodennäköistä että yhdistyksen jäseniä enää koskaan tavataan omassa aikajatkumossamme, ”mikä on aivan helvetin hyvä juttu”.

4 vastausta aiheeseen “Suvaitsemattomuutta suvaitsemattomia suvaitsevaisia kritisoivien kesäjuhlat räjähtivät paradoksiin”

Eihän tuossa mitään paradoksia ole! Hipit olette lukeneet taas liikaa skifiä!

Mutta entäs meidän maahanmuuttokriittisten suunnittelemat pikkutyttöjen raiteilleheittäjäiset…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Hommaforumin kesäjuhlista ei uskallettu puhua julkisuudessa

(MIKKELI) Suuret mediatalot vaikenivat taas täysin Homma ry:n järjestämistä, olennaisen tärkeistä kesäjuhlista. Tämä osoittaa sen, ettei niistä ja näistä asioista...

Close