Kategoriat
Kansalaisjournalismi Urheilu

Suomen yleisurheilujoukkue aikataulussa‎

(TARTAN) Suomen maajoukkue on edennyt suunnitelmiensa mukaan Barcelonan yleisurheilun MM-kisoissa.
“Sovittiin että vitusti selitellään ja voivotellaan kun tiputaan kisoista täysin paskalla suorituksella. Homma on ainakin tähän asti toiminut kuin rasvattu”, joku moukarinheittäjä kertoi hotellin baarissa korkeuskaverin naukkaillessa olutta vieressä.
Evilän Tommi tuossa lupasi, että aikoo hypätä aivan päin vittua, jotta pääsee naiskeihäänheittäjien kanssa diskoilemaan”, kettinkikuulan paiskoja jatkoi.
Vähemmän mairittelevista suorituksista huolimatta henki on joukkueessa yhä korkealla.
”Haluatko bissen kun putoan finaalista?” Haataisen Harri kyseli hotellilla kotimaisilta toimittajilta. “Mulla on vittu yli viikko vielä loma jäljellä! Pildee!”
(Jutun kansalaistoimitti Anthony Hopkins.)

14 vastausta aiheeseen “Suomen yleisurheilujoukkue aikataulussa‎”

Olen todella pettynyt kun [Etunimi] [Sukunimi] ei sitten suoritunut tästä [urheilulajista]. Ensi kerralla ei sitten lähetetä [Urheiluliiton jokumies] vaan lähetetään [Etunimi2] [Sukunimi2] joka viime [Jossainvitunurheilukilpailussa] sai tuloksekseen [metrejä+jaardeja] eikä sitä sitten lähetettykkään. Tsemppia sulle [Etunimi2]. Suomen pitäisi panostaa enemmän [johonkinsaappaanheittoon] tai ainakin nuoriso[saappaanheittäjiin], kun sieltä tulee sitten niitä mitaleita joita me Suomen Kansa halutaan. [HäkkinenKimiJokupyöräilijä] meni sitten lopettamaan. Niin ja se YLEn [jokuselostaja] on tosi ärsyttävä.

Ettekö te voi kesätoimittajat tehä semmosta juttupohjaa, mitä voi sitten käyttää kun urheilijat epäonnistuu, että joo, tää vanha vamma uusiutu, tai joo, keli oli vaikia, tai, että valmistautumisessa on ny tapahtunu jotai ja keskustelen asiasta valmennuspäällikön kanssa maanantaina. Säästysittä parat heilumasta siä helteessä urheilijoitten hikises paidanhelmassa kii ja saisitte juua rommia ja polttaa sikaria lomalla olevan päätoimittajan huanees. Miten ois?

Lantilla on toinen puoli: Suomi haluaa olla maailman johtava urheiluselostusmaa.
Niinpä Yle on lähettänyt paikalle 50 selostajaa ja jokaiselle pari asiantuntijaa avuksi. Heti kun joku vinkuintialainen on hypännyt, Ylen toimittaja on ojentamassa mikrofonia suun eteen. Kansa janoaa menestystä, kertoo Ylen barometri.

Jos Haataisen Harri kyselee että “Haluatko bissen kun putoan finaalista?”, niin tarkoittaako se kaljaa?

Katsomossa näkyy olevan juuri sen verran väkeä että joukkueen johto ilmeisesti käy siellä ottamassa aurinkoa.

Kai se keihäs poskelleen menee kun sieltä on lähtenytkin, ellei keuhkoon jopa.

Suomen joukkueen huippu-urheilujohtajan mukaan lajikohtaiset huippu-urheiluvalmentajat ovat esittäneet huippu-urheiluhierojien koulutuksen aloittamista Jyväskylän huippu-urheiluinstituutissa.

Tulihan se sieltä, keihäsmitali. Lupaan että heti huomenna lähden sohvaostoksille.

”Ettekö te voi kesätoimittajat tehä semmosta juttupohjaa”
-näköjään on tehty kun kirjoitetaan MM-kisoista EM:n sijaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Perussuomalaiset auttaisivat pakolaisia kotimaissaan kehitysapua vähentämällä

(TURKU-ÅBO) Joukko perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaita vaatii suuria muutoksia Suomen maahanmuuttopolitiikan painotuksiin. Kolmentoista ehdokkaan laatimassa manifestissa vaaditaan muun muassa Suomen kieliopin muuttamista...

Close