Kategoriat
Politiikka

Perussuomalaiset auttaisivat pakolaisia kotimaissaan kehitysapua vähentämällä

(TURKU-ÅBO) Joukko perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaita vaatii suuria muutoksia Suomen maahanmuuttopolitiikan painotuksiin. Kolmentoista ehdokkaan laatimassa manifestissa vaaditaan muun muassa Suomen kieliopin muuttamista siten, että vastustus onkin puolustamista tai jotain, mikä on aika lystiä niiden mielestä, jotka ovat lukeneet Orwellistaan muutakin kuin takakannen ja valikoituja sitaatteja keskustelufoorumeilta.
Manifestin pääsanomana on, että humanitaarinen maahanmuutto on kestämätön prosessi, joten pakolaisia tai turvapaikanhakijoita tulisi ennemmin auttaa heidän kotimaissaan. Tämä puolestaan onnistuu parhaiten lopettamalla valtion budjetista maksettava kehitysapu, ehdokkaat päättelevät.
”Näistä asioista on voitava puhua pehmeitä”, manifesti toteaa.

27 vastausta aiheeseen “Perussuomalaiset auttaisivat pakolaisia kotimaissaan kehitysapua vähentämällä”

August ylittää jälleen itsensä! Uskomattoman terävää poliittista satiiria tuoreesta ja oivaltavasta aiheesta! Mistä ihmeestä se aina keksiikin…

Me Westendin pankinjohtajat olemme samaa mieltä.
Omat nurkat puhtaiksi. Täälläkin on pari kerjäläistä istuskellut keväästä saakka ostsokeskuksen edessä. Kuinka monta ensi vuonna tuleekaan, jos emme ryhdy toimiiin, sitä ei tohdi ajatella.
Täytyy saada stoppilaki. Yhteiskunnan on vastattava lastemme turvallisuudesta. Espan terassilta varmaan löytyy jokunen ’hyödyllinen idiootti’ asiaa ajamaan.

Hommafoorumin ryntäystä tänne odotellessa… Imekää paskaa Homman perserunkkarit 😉

Eka tuli Hemming, sitte tuli Halla-aho, sitte tulin mä!
Lancelot I am coming! Seuraavaksi Perusjen urpot porautuvat syvälle homouteen, joka syö myös meidän verorahoja. Seuraavalla listalla on kuulemma jo väläytelty myös kieltolain kumoamista.

Vanha sanontakin sanoo: Jos annat miehelle kalan, ruokit hänet päivän; jos varastat maanosan kännykkämineraalit ja potkaiset neekeriorjalta hampaat kurkkuun, niin siitähän tulee masu kivasti täyteen.

Näinhän Shikwati ja Moyokin ovat todenneet, että kehitysavusta on enemmän haittaa kuin hyötyä. Missä siis pihvii?

Niin, no, aika heppoistahan tämä on, kun ne tekevät sen itse. Vähän enemmän eforttia voisi silti ensi kerralla laittaa.

Näkeehän siitä kehitysmaan lapsestakin, että vatsa pullottaa ja raajat kuin biljardikepit: liikaa ruokaa ja liian vähän liikuntaa! Kehitysapu on suunnattava isänmaalliseen kasvatustyöhön!

Valikoituja puuroja ja orwelleja sitaatteina:
“Sota on rauhaa”, “Vapaus on orjuutta”, “Monikulttuuri on rikkaus”.
Suomi ottaa velkaa tuhat miljardia euroa kuukaudessa, mutta totta kai meillä on varaa laittaa valtion rahaa kehitysapuun. Jos ei laita, niin valtio on persuhomo, läl-läl-lää.

Teet miehelle nuotion, niin hänellä on lämmin yön yli. Kun sytytät hänet palamaan, hänellä on lämmin loppuikänsä.

Oikeastaan meillä suomalaisilla ei ole minkäänlaista velvollisuutta auttaa kehitysmaiden asukkaita, sen enempää täällä kuin siellä.

”Manifestin pääsanomana on, että humanitaarinen maahanmuutto on kestämätön prosessi, joten pakolaisia tai turvapaikanhakijoita tulisi ennemmin auttaa heidän kotimaissaan. Tämä puolestaan onnistuu parhaiten lopettamalla valtion budjetista maksettava kehitysapu, ehdokkaat päättelevät.”
Minä kun luulin, että Björn Wahlroos konsultoi RKP:tä eikä persuja…

Persuomalainen kirjoitti väärin 27.07.2010:
”…ja raajat kuin biljardikepit: liikaa ruokaa ja liian vähän liikuntaa! Kehitysapu on suunnattava isänmaalliseen kasvatustyöhön!”
p.o. :
…ja raajat kuin miljardikepit: liikaa ruokaa ja liian vähän liikuntaa! Kehitysapu on suunnattava isäm-maalliseen puollustustyöhön?

Siis eihän meillä ole mitään velvollisuuksia tehdä kenenkään hyväksi yhtään mitään. Sen kun vaan uutta talvisotaa sormi suussa, persiit hiessä varrotaan.

Tare on oikeilla jäljillä, mikä velvollisuus meillä on muka auttaa suomalaisiakaan. Olemmehan alunperin maahanmuuttajia ja kotoisin jostain vtun Uralin tuolta puolen, joten mitään ei anneta näille Suomessa asuville loisille.
Kaikki kehitysapu, suomalaiset tuet sekä verovaroin kustannetut etuudet vaan pois. Meillä on sellainen velkataakka että turha kuvitellakaan, että kenellekään mitään tukia tai fyrkkaa liikenisi. Itsekin kieltäydyin juuri palkastani enkä aio enää antaa itselleni ruokaakaan…

Täällä sitä taas yritetään kauhakuormajalla puurolusikasta ammentaa. Ei ihme, että Lehden taso laskee kuin vaaksiaisen soidinlento. Jotai rotia ’journalistit’ ja kommentoijat.

”Näinhän Shikwati ja Moyokin ovat todenneet, että kehitysavusta on enemmän haittaa kuin hyötyä.”
Niinpä, mutta vihervasemmisto sulkee silmänsä totuudelta ja haluavat elää silmät kiinni omassa ideaali(idiootti)maailmassaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Poliisi paljasti nuorten alkoholiringin – nuorimmat 13-vuotiaita

(MÄNTTÄ) Poliisi on paljastanut yhteensä 84 nuoren alkoholiringin Mänttä-Vilppulassa Pirkanmaalla. Valtaosa alkoholivyyhtiin osallisista on alle 20-vuotiaita, ja nuorimmat vain 13-vuotiaita....

Close