Kategoriat
Talous

Lehti eriyttää sisällöntuotantoaan Uuden Suomen blogeihin

(URSUS MAJOR) Suomalainen mediakonserni Samizdat ja verkkolehti Uusi Suomi ovat sopineet sisällöntuotantonsa integraatiosta, tiedotti Samizdatin viestintäjohtaja maitovalas Keiko torstaina.
”Olemme jo joitakin viikkoja testanneet päätuotteemme Lehden uutisten julkaisua osoitteessa blogit.uusisuomi.fi, ja kokeilu on osoittautunut erittäin onnistuneeksi. Siksi se päätettiin virallistaa”, Särkänniemen delfinaariossa kesäänsä viettävä Keiko kertoo.
Keiko myöntää, että Uuden Suomen tarkkasilmäiset lukijat olivat tosin hoksanneet yhteistyöprojektin jo ennen sen virallista julkistusta.
”Ehkä meidän olisi pitänyt valita vähemmän omituiset ja uskottavamman kuuloiset kirjoittajanimimerkit kuin Asmo Maanselkä, James Hirvisaari tai Tuulikki Ukkola”, hän pohtii.
Uuden Suomen johto ei ehtinyt kommentoimaan asiaa, koska heillä oli liian kiire miettiä, mitähän vittua he mahtoivat tarkoittaa vuonna 2007 sanoessaan että ”Sananvapauden käyttöön liittyy vastuu sanomisistaan. Uusi Suomi ei julkaise mitä tahansa roskaa edes sananvapauden nimissä. Näin se suojelee itseään, lukijoita ja varsinkin niitä, jotka haluaisivat käyttää sananvapauttaan väärin”.

3 vastausta aiheeseen “Lehti eriyttää sisällöntuotantoaan Uuden Suomen blogeihin”

Olen pitkäaikais sananvapauden väärinkäyttäjä. On ihan vitun vaikeaa olla sanomatta rumalla naiselle ”laihduta vittu, mua oksettaa”. Lisäksi olen kokeillut väärin käyttää sananvapautta hommafoorumilla, mutta se johti banneihin. Sen jälkeen yritin päästä väärinkäytöstä eroon, mutta vittu mikä lutka sun mutsis on.
Onko parempi viiltää rannetta vertikaalisella vai horisontaalisella viillolla? Mä en voi elää ilman sananvapautta.

Rahaa, rakkautta ja ruotsinkieltä. Tärkeintä on rakkaus ruotsinkieltä kohtaan.
-N Herlin

Tärkeintä on rakkaus ruotsinkieltä kohtaan.
Niin onkin, koska ruotsinkielisissä porukoissa liikkumalla ei takuulla törmää persuihin. Voi vieläpä olla kuin persuja ei olisikaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Jääkiekkoilijoiden kesäjuhlat keskeytyivät Iranissa

(TEHERAN) Jääkiekkoilijoiden Iranissa järjestetty kesäleiri päättyi yllättäen, kun kaikki osallistujat karkoitettiin maasta. "En vaan ymmärrä, mistä tämä johtuu", hiuksiaan sivelevä...

Close