Kategoriat
Politiikka Sähkeet

Vanhanen myönsi paskanpuhumisen

(KÄÄNTÖTAKKI) Väistyvä pääministeri Matti Vanhanen (kesk.) myönsi torstaina valehdelleensa julkisesti. Brysselin EU-huippukokouksen yhteydessä Vanhanen ilmoitti paljastavansa eronsa todelliset syyt vasta vuosien kuluttua, vaikka vielä joulukuun lopulla hän oli vielä sanonut eroavansa lähestyvän jalkaleikkauksen takia.
Torstaina Vanhanen ei maininnut leikkausta enää sanallakaan.
Vanhasta on epäilty aiemminkin perättömistä puheista muun muassa vaalirahoituksen, vaalirahoituksen, vaalirahoituksen, vaalirahoituksen ja myös vaalirahoituksen takia. Lisäksi viranomaiset selvittävät vielä Vanhasen kytköksiä vaalirahoitukseen ja vaalirahoitukseen.

12 vastausta aiheeseen “Vanhanen myönsi paskanpuhumisen”

Tässä olisi ollut hyvä sauma mainita myös Kuronen/Ruusunen sekä lautakasa jota ei vaan ole löytynyt. Koirat haukkuu ja karavaani kulkee, mutta ikuisen humanistiopiskelijan gradu ei vaan valmistu.

Tällaista en pysty hahmottamaan. Näitä kokouksia on ollut satoja. En muista sellaista yksityiskohtaa että olisin jotakin myöntänyt.

Vamhanen voisi mennä pääamputaatioleikkaukseen, mitä muutkin rikolliset piirit harrastaa.
Uudella päällä voisi sitten muistella, missä tuli Ruususka tavatuksi? missä on lautakasa? kenet sitä tuntee ja kenet ei? ja kenen rahat on missäkin kassassa?

Ehkä kannattaisi lakata äänestämästä paskoja poliitikkoja joka paikkaan. Jokaisen tyhmän poliitikon takana on äänestäjä.

Tuossa Taren kommentissa oli kolmekin epätarkkuutta. Ensinnäkin vamhanen näyttäisi olevan kyllä ihan oikea pukki eikä mikään valepukki. Toiseksi, mies ikään kuin nimenomaisesti juuri ei tullut valituksi mihinkään ja kolmanneksi, ne on kyllä meidän verorahoja eikä teidän…

Lehden yleisönosastokirjoituksessa 19.6.2010 nimimerkki Tarkkuutta esitti kritiikkiä, koskien aiempaa kirjoitustani aiheesta Matti Vanhanen valehtelijana. Haluaisin korostaa, että tarkoitukseni ei ollut loukata ketään vaan ainoastaan osoittaa, kuinka tietyt ihmisryhmät on aseteltu erilaiseen asemaan toisten ihmisryhmien kanssa sen suhteen nääs millasta muukalaiskritiikkiä sä saat esittää. Voimme keskustella asioista, mutta haluan, että sananvapauttani kunnioitetaan. Pliis.

Kuka on Matti Vanhanen? Enkö mä saa esittää muukalaiskritiikkiä sitä kohtaan? Jahtaako se mun duunipaikkaa Ämmässuolla ja vie mun kuvitteellisen naisen? Ei minunkaan tarkoituksena ollut puolustaa tahi loukata ketään.

Kiistän jyrkästi päässeeni Perheyritysten liiton johtajaksi kepulikonsteilla.
Hain työtä työkkäristä. Kehuin osaavani kusettaa köyhiä, nöyristellä rikkaille ja pyrkineeni aina isojen poikien kioskille. He soittivat samana päivänä.

Kennenkään duunipaikka ei oo uhattuna niin kauan kuin saamme uudet 3 ydinvoimalaa, ilman kritiikkiä ulkolaisen.
Ja minulla on todisteita siitä, kuinka epäilyjeni mukaan ulkolainen vei ilmatäytteisen naiseni. Kuka on tää Vanhanen? Liittyykö se ämmänsuo?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Karisman puute vaivaa

MISSÄ KARISMAATTISET JOHTAJAT, KYSYY MEDIA JA SIMON WIESENTHAL -KESKUS. (¤) Suomalaisia toimittajia on jo vuosien ajan häirinnyt valovoimaisten poliitikkojen puute....

Close