Kategoriat
Politiikka

Karisman puute vaivaa

MISSÄ KARISMAATTISET JOHTAJAT, KYSYY MEDIA JA SIMON WIESENTHAL -KESKUS.
(¤) Suomalaisia toimittajia on jo vuosien ajan häirinnyt valovoimaisten poliitikkojen puute. Karismaattisten poliitikkojen aikakausi on jo vuosikymmenien ajan vallinnut noin kymmenen vuotta ennen heidän peräänsä haikailevan toimittajan syntymää. Nykyaikana karismaattisia poliitikkoja ei ole juurikaan Länsi-Euroopassa tavattu ainakaan 65 vuoteen.
Tutkijat ovat ymmällään karismaattisten johtajien kadosta. Monet kuitenkin arvioivat, että poliitikkojen karisma on hävinnyt joko liiallisen virkamiesmäistymisen tai mahdollisesti liiallisen viihteellistymisen seurauksena.
”Esimerkiksi”, sanoo politiikkojen julkisuuskuvaa tutkinut.
Kysymystä pidetään yleisesti merkittävänä. Kuka pitää, sitä emme Lehden toimituksessa saaneet selville, mutta. Karismaattisten poliitikkojen puutteen uskotaan yleisesti olevan syynä äänestysaktiivisuuden laskuun.
”Asiakysymysten ympäripyöreä välttäminen ei tuottaisi lainkaan niin vitun typerää journalismia, jos meillä olisi Timo Soini pääministerinä, presidenttinä ja jokaisen eduskuntaryhmän puheenjohtajana”, arvioi politiikan toimittaja, joka haluaa pysyä nimettömänä ja luultavasti onnistuu siinä hautaan asti.

7 vastausta aiheeseen “Karisman puute vaivaa”

Ei se ollut Hitler-kortti, vaan vasta Hitler-optio 🙂
Mutta kuka häviää keskustelun, jos korttia ei pelata, vaan ainoastaan väläytellään optiota? Mitä sanoo Godwin?

Kaiken takana on ilmastonmuutos ja eikö kukaan ajattele lapsia? Tämäkin tuli yllättäen ja pyytämättä!

Eihän Marilla oo ees kunnon nenäkarvoja eikä punasta ja hikistä naamaa niinku Soinilla. Tyylikoulutukseen ja heti ennen ku nolaa ittensä Isossa pajassa kameroitten edessä.

Voiko pelata jo ex-kommarikorttia? Onko stalinistikortti sama kuin kommarikortti? Voittaako Hitlerkortti aina kaikki, ja kuinka pitkälle pääsee kapitalismikritiikkikortilla? Saako Hitlerkortteja ostaa jostain? Saako niitä luottokortilla? Vieläkö jostain saa kolonialismikortteja? Sommaren är kort!

Ne kortit voi tehä ihan itse. Menevät läpi täydestä missä vain kun puuväreillä vähän värittää. Juhannusiltana ryypätessä käytettiin kahdessa minuutissa nuo kaikki. Muistaakseni.
– Mutta Hitlerki valittiin vaaleilla!
– Mutta Stalinia ei valittu.
– Mitäs tuolla nyt on tämän aiheen kanssa tekemistä?
– Ei ookkaan, mutta ei ole Hitlerilläkään. Saatanan minun verorahoilla elävä kommunisti.
– Vitut sinä mitään veroja maksa. Itehän kehuit että firma Virossa tuottaa 30% paremmin. Riistät perkele virolaisiakin niin kun mitäki siirtomaata. Vaan palkat ne nousee sielläki.
– Nyt ette ala taas kun ei tuosta tule muuta kun tappelu.
– Sinä ämmä hiljaa ja tuo kalja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tissi- ja selkäsähkeet Iltalehden tapaan torstaille

Tissit ja selkä - Jalkapallon MM-isännän Etelä-Afrikan kisat uhkaavat mennä aivan selälleen. Joukkueella on kahdesta ottelusta koossa vain yksi piste,...

Close