Kategoriat
Seksivau Sähkeet

Tissi- ja selkäsähkeet Iltalehden tapaan torstaille

Tissit ja selkä – Jalkapallon MM-isännän Etelä-Afrikan kisat uhkaavat mennä aivan selälleen. Joukkueella on kahdesta ottelusta koossa vain yksi piste, ja jatkopaikka näyttää epätodennäköiseltä. ”Eilinen ottelu meni aivan päin selkää”, kommentoi joukkueen tiedottaja Muuan Lehtonen.
Tissit ja selkä – Suomalaisten juominen lisääntyy rajusti kesällä, varoittaa THL. Yhä useampi kiskoo juhannuksena aivan hirvittävät selät, mistä seuraa tapaturmia ja hukkumisia. ”Kovassa humalassa viisaskin muuttuu täydeksi selkä-ääliöksi”, muistuttaa laitoksen tiedottaja Eräs Lehtonen.
Tissit ja selkä – Selkämeren kunto muuttuu jatkuvasti huonommaksi, varoittavat luonnonsuojelijat. Järjestöjen mukaan kaunis merialue on taantunut selkärumaksi lietealtaaksi. ”Vastuulliset sietäisivät saada kunnon selkäsaunan. Heillä ei ole mitään selkärankaa”, tiedottaja Yks Lehtonen jyrisi.

4 vastausta aiheeseen “Tissi- ja selkäsähkeet Iltalehden tapaan torstaille”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Superpeniksen runkosarjan kesäjuhlat venähtivät

(SOTKAMO) Superpeniksen runkosarjan joukkueet viettivät tänään riehakasta kesäjuhlaa jo kolmatta viikkoa. Juhlien oli tarkoitus loppua jo kahden päivän jälkeen, mutta...

Close