Kategoriat
Talous

Yleläiset: "Pomon palkka perusteltu!"

(TOHLOPPI) Yleisradion työntekijät ovat tyytyväisiä työehtoneuvotteluissa saavutettuun palkka-ankkuriin. Yleisradion toimitusjohtajan palkkaan saatiin tiukalla väännöllä noin 56 prosentin korotus.
Työntekijät pitävät tuntuvaa palkankorotusta perusteltuna, sillä Yleisradion toimitusjohtajan työnkuva on ollut murroksessa. Työntekijöiden mukaan työn vaativuus on kasvanut huomattavsti esimerkiksi niin sanotun monitekemisen myötä.
Työntekijöiden mukaan nyky-toimitusjohtajan toimenkuvaan kuuluva kännykkävideoiden tekeminen ja sisällön tuottaminen eri iltapäivälehtiin antavat perusteen palkkatason tuntuvasta tarkistamisesta.
Yleisradion muun henkilöstön osalta työehtoneuvottelut ovat vielä kesken.

9 vastausta aiheeseen “Yleläiset: "Pomon palkka perusteltu!"”

Kyllä mie olisin enempi huolestunnu mamuista, koska mamu voi saaha jopa 400 euroa tukia kuukauvessa.

Ko. palkankorotus tietää siis mediamaksuun 56%:n korotusta. Tasapuolisuuden vuoksi nääs.

Aivan sama tuo 56% palkankorotus toimarille, jos se saa tehtyä esim 100 miljoonan euron leikkaukset noista ”journalisteista”. Tuskin saa tehtyä, joten aivan aiheeton palkankorotus.
Yle: Halla-aho = rotutohtori
Se siitä journalismista ja poliittisesta puolueettomuudesta.

Vieläko lahtharit uskaltaa mainita reporadion, niin minä revin korvat päästä!

Mun sydäntä aina lämmittää kun kuulee miten joku toimitusjohtaja on saanu mojovat bonukset. Munki pitäs ryhtyä toimitusjohtajaks. Sit vois ajella autol ympäri kaupunkii samalla kun heittelee 2 euron kolikoita ihmisiä kohti ja huutelee ”Köyhät kyykkyyn!”. Ai nii, pitää sit muistaa nauraa paskasest perään. Se on mun mielest’ tärkeintä.

Työmies on palkkansa ansainnut.
Sarkasmi on hankala laji, vittuilun ymmärtää kaikki.

”No kun se pyysi”, vastaa Ylen hallintoneuvoston puheenjohtaja Kimmo ”The Killer” Sasi kysymykseen miksi nykyisen toimitusjohtajan palkka on reilut yhdeksän tonnia enemmän kuin edeltäjänsä jatkaen: ”Ja sitä paitsi Nokia Network Systemsin entisellä pr-pomolla on sellaista tieto-taitoa, jota hyödyntämällä varmistetaan valmisteilla olevan mediamaksun perintä sellaisilta yhteiskuntamme vähemmistöön kuuluvilta loisilta, jotka kuvittelevat voivansa nauttia julkisen palvelun tarjonnasta ilmaiseksi.” Läähättävä Sasi kuivaa huurustuneita linssejään, vinkkaa silmää ja vinkaisee: ”Digi-digi!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tyttökriittinen liike nostaa päätään lähiöissä

(ULEÅBORG) Tare on aivan tavallinen helsinkiläinen. Hänellä on kaksi korkeakoulututkintoa, asunto Töölössä ja työpaikka kävelymatkan päässä. Viime aikoinaan Tare on...

Close