Kategoriat
Kotimaa

Tyttökriittinen liike nostaa päätään lähiöissä

(ULEÅBORG) Tare on aivan tavallinen helsinkiläinen. Hänellä on kaksi korkeakoulututkintoa, asunto Töölössä ja työpaikka kävelymatkan päässä. Viime aikoinaan Tare on ollut erityisen huolissaan siitä, että koulussa hyvin menestyneet tytöt ovat menneet opiskelemaan ammatti_kouluihin.
”Ei mulla ole mitään kilttejä tyttöjä vastaan. Mä vain vastustan kilttien tyttöjen hallitsematonta ammattikoulutusta”, Tare puhisee.
Ilmiö on tuttu yhä useammassa lähiössä: kympin tytöt vievät Pertin, Reiskan ja Karl-Henrikin paikat autonasentajina, putkimiehinä ja CNC-koneistajina. Ei ihme, että Taren kaltaiset miehet alkavat kyllästyä.
”Meillä on suuri ja mahtava Suomen maa täynnä vajaataitoisia vatipäämiehiä. Ennen saattoi sentään luottaa siihen, että ämmät teki ämmien hommat ja jätti kirjoitustaidottomat miehet rauhassa kantamaan raskaita taakkoja. Mitä tästäkin maasta on tulossa, kun lahjakkaat ihmiset pääsee tekemään mitä huvittaa?” hän kysyy.

22 vastausta aiheeseen “Tyttökriittinen liike nostaa päätään lähiöissä”

Mihin tämä maailma on oikein menossa? Eihän kympin tytöistä saa edes ”duunarituoksua” irti kuin kaasuttamalla koko oppilaitos duunarihiellä! Ja tätä menoa työpaikoilla pitäis kohta jotain tasa-arvoakin vaalia. Ei hitto.

Niin siis kun Trophy-wifet on suomessa perinteisesti lukenu ittelleen jonkun täysin turhan filosofian kandin paperin, niin nykyään ne käy sitten opettelemassa vähän taulunkehyksen kullittamista. Sit kohta ihmetellään, kun nämä masu paksuna lastenvaunuja työntävät mammat ei olekaan työmarkkinoilla ja hirveä pula ois remonttireiskoista.

En vastusta tyttöjä sinänsä, mutta kannattaisi kyllä ennen tyttöjen ammattikouluun ottamista varmistaa, että tytöt pystyvät autettuna sopeutumaan kulttuuriin.
Koska kulttuuriin kuuluu viikset olennaisena osana, on tyttöjen mahdotonta sopeutua ko. kulttuuriin.
Appropo, etten sanoisi; tyttöjä ei pidä otettaman ammattikouluun.

Maalaritytön jalkoväliä ne viikset vasta kutittaakin! Vaikka keskellä päivää on puoli tuntia aikaa, jos herra asiakas niin haluaa.

Kiina ja Intiahan ovat jo pitkään abortoineet ei toivotut tyttövauvat. Siinä apu kun naiset vie työt. Poikamiehille voi sitten aina tuottaa halvalla hellan ja nyrkin väliin sopeutuvaisia jalkavaimoja filippiineiltä ym. köyhistä maista.

[…] Lehden oivan kirjoituksen (Tyttökriittinen liike nostaa päätään lähiöissä) lisäksi olen ilahtunut Facebookin AHKERAT MAALARI TYTÖT POIS SUOMESTA VIEMÄSTÄ MEIJJÄN TYÖPAIKAT!!!11!1 -ryhmästä. Loistavaa ironiaa, joka kuittailee sekä maahanmuuttokriitikoille että miesliikkeen ahdasmielisemmän siiven kannattajille. Eivätkös ne kovaäänisimmät huutelijat ole aina ehdottaneet palkkaerojen ratkaisemiseksi sitä, että naisten pitäisi vain rohkeasti mennä  miesvaltaisille aloille?  No nyt on menty. […]

Mut naisia ei saa päästää kaivamaan ojia. Niist tulee aina liian matalia ja sit ne viel taputtelee ojan pohjan lapiolla tasaseks koska se ”näyttää nätimmältä”. Sit ne viel istuttaa kukkia ojan reunalle jos ei niitä pysäytä. Never again!

Nii ja sit naiset monesti kirjottaa kauppalappuun vaan, et maitoa, mut sitte kaupassa on varmaan kymmentä eri laatua niin varmaan tulee huutia, jos on tuonu ykkösmaitoo, vaiks rasvatonta ois pitäny olla. Naiset myös monesti laittaa liikaa meikkiä ja tuoksuja. Ainakin jokkut naiset. Saapasjalkakissat.

Onko joku muka oikeasti sitä mieltä, että caps lockilla kirjoitusvirheiden tekeminen on vielä nykyäänkin toimivaa yhteiskunnallista satiiria?

Kyllä se kuulkaas on niin, että naisen paikka on helpoissa ja keveissä hommissa! Semmoisissa somissa ja söpösissä. Kuten nyt vaikka lähihoitajan työssä…

Nimimerkki: A.A
Oletko ihan varma ettei linkkisi ”viiksekäs nainen” ollut Ron Jeremy? Näytti erehdyttävästi siltä ainakin mun silmissä.

”Onko joku muka oikeasti sitä mieltä, että caps lockilla kirjoitusvirheiden tekeminen on vielä nykyäänkin toimivaa yhteiskunnallista satiiria?”
On.

KIRJOITUSVIRHEIDEN TEKEMINEN CAPSLOCKILLA ON TOIMIVAA YHTEISKUNNALLISTA SATIIRIKRIITTISYYTTÄ.

”Onko joku muka oikeasti sitä mieltä, että caps lockilla kirjoitusvirheiden tekeminen on vielä nykyäänkin toimivaa yhteiskunnallista satiiria?”
No ei tietenkään. Mustien ihmisten mukamashauska ja ad nauseam jatkuva nimittäminen kunniakansalaisiksi ja kulttuurinrikastuttajiksi sen sijaan on.

Whu em ai to tsats mutta mielestäni täysin tarpeeton parodia: se alkuperäinen teksti oli jo itsessään niin absurdi ja naurettava, että ei siihen enää voi mitään lisätä.

”“Onko joku muka oikeasti sitä mieltä, että caps lockilla kirjoitusvirheiden tekeminen on vielä nykyäänkin toimivaa yhteiskunnallista satiiria?”
No ei tietenkään. Mustien ihmisten mukamashauska ja ad nauseam jatkuva nimittäminen kunniakansalaisiksi ja kulttuurinrikastuttajiksi sen sijaan on.”
OHNA SE JO KUMMA KUN KAIKENMAAILMAAILMAN SUVAITSEVAISTO KEHTAA VÄÄNTÄÄ HUUMMO RIA VAKAVATSA AIHEESTA KUTTEN MAAHANMUUTTO JA HOMMAFORUMISTA!!!!!!!
EIKÄ OLE MYÖKSÄÄN HAUKSAA ETTÄ LEHDEN KEKSUSTELU ALUEELLA KÄYDÄÄN VAKAVAHENKKISTÄ KESKUSTELUA POLITIIKASTA TAI VEDETÄÄN HERNEET NENNÄÄN JSO HUUMMORIMIESTTEN KIRJOITUKSET EI MIELLYTÄ OMMAA POLIITTISTA KANTAA. SITÄ VOIS MENNÄ KATTOO VÄHÄN YMPÄRILLLEEN ETTÄ MIMMOSEEN BLOGIIN NYT KOMMENTOI JA SEN MUKAAN AJATELLA ETTÄ ONKOS POIJAT NYT IHAN TOSISSAAN JA KUULUUKO RYPPYOTSAINEN PAASAAMINEN TÄNNE!!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
NSN menettänyt asiakkaita Iranissa

(MONITORING CENTER) Verkkoyhtiö Nokia Siemens Networks aloittaa yt-neuvottelut. Yhtiön mukaan tavoitteena on vähentää työntekijöiden määrää jopa 120:lla. Irtisanomispaineet ovat seurausta...

Close