Kategoriat
Kotimaa

Keskusta haluaa poliisille työrauhan

(PALERMO) Keuskustapuolue haluaa taata poliisille täydellisen työrauhan, eikä kommentoi puoluetoimistoonsa kohdistuvia tutkimuksia mitenkään. Aihe nousi jälleen ajankohtaiseksi, kun poliisi takavarikoi puoluetoimistosta tutkintaansa liittyvää materiaalia. Pääministeri Matti Vanhasen mukaan puolue ei aio ryhtyä käymään ”rinnakkaiskäräjiä” tutkimusten ollessa kesken.
Vanhanen muistuttaa, että puolueen linja on ollut johdonmukaisesti sama jo vuosia. Esimerkiksi juuri puoluetoimiston henkilökunta on halunnut taata poliisin työrauhan valehtelemalla osallisuudestaan Kehittyvien Maakuntien Suomi -yhdistyksen toimintaan Vanhanen itse on avustanut työrauhan luomisessa muuttelemalla jatkuvasti kertomustaan omasta osuudestaan vaalirahoituksen koordinoinnissa. Puolueen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Timo Kalli halusi alun alkaenkin varmistaa poliisin työrauhan jättämällä vaalirahoittajansa ilmoittamatta, vaikka laki tätä vaati.
Työrauha koko
rintamalla
Keskustan halu taata työrauha ei liity vain lahjusepäilyihin Rovaniemen moottorikelkkajutussa. Poliisille halutaan taata parhaat työolosuhteet myös keskustalaisen Nuorisosäätiön tutkinnassa. Nuorisosäätiö on pyrkinyt varmistamaan työrauhan muun muassa jättämällä useina vuosina presidentinvaalien alla tekemättä lain vaatimat ilmoitukset rahankäytöstään. Vanhanen ja kansanedustaja Antti Kaikkonen ovat halunneet myös helpottaa poliisin tutkimuksia olemalla paikalla lukuisissa kokouksissa, joissa he ovat olleet jäävejä koska niissä on päätetty heille  itselleen välikäsien kautta päätyneen rahan käytöstä.
Yleisesti ottaen keskusta on pyrkinyt varmistamaan poliisin työrauhan täydellisellä itsekritiikin puutteella. Muutamia viikkoja sitten puheenjohtajaehdokkaat Mauri Pekkarinen, Mari Kiviniemi ja Timo Kaunisto lupasivat Yleisradion A-talk -ohjelmassa, että asia selvitetään vielä ennen uuden puheenjohtajan valintaa kesällä. Varmistaakseen poliisin työrauhan kaikki ovat kuitenkin olleet asiasta sittemmin hyshyshiljaa. Puolueen hallitus ilmoittikin vast´ikään, ettei keskusta aio ”helevetin varmasti” edelleenkään, yhä uusien valeiden paljastumisen jälkeen ja viranomaistutkimusten alettua kertoa oma-aloitteisesti mitään raha-asioidensa hoidosta. Hallitusvastuuseen valmiina puolueena keskusta ottaa vastuun täsmälleen siitä, mistä se viranomaisten pakkokeinoin pakotetaan vastuu ottamaan.

11 vastausta aiheeseen “Keskusta haluaa poliisille työrauhan”

Politiikka on kuin nainen: yksi haara oikealla ja toinen haara vasemmalla, mutta kaikki kiinnostava tapahtuu keskustassa.

Minähän totesin tämän kirjassani ’On totuuden aika, osa III’ jo 80-luvulla ennen kuin Suomi liittyi Euroopan Unioniin.
Itse asiassa totesin asian jo 70- luvulla ennen kuin Suomi liittyi Neuvostoliittoon.

Uutinenhan on kirjoitettu aivan luokattoman huonosti. Aihe, jossa olisi paljon potentiaalia hukattiin kirjoitukseen, joka ei jaksa edes hymyilyttää. Häpeäisitte edes.

Jännityksellä odotan nerokasta satiiria Kreikan 750 egen pikavipistä. Mun mielestä moisen pikkusumman helleenit olisivat saaneet kyllä kuitata hetilainaa.fi:stä. Sieltä mäkin aina vuokrarahat vippaan.

On se hienoa, että tässä maassa on edes yksi puolue, joka tietää miten tulee lainkuuliaisesti käyttäytyä! Kun poliisi tutkii, sille on annettava työrauha! Mitä siitäkin nyt tulisi, jos poliitikot menisivät möläyttelemään mitä sattuu totuuksia ja sotkisivat poliisien hienon tutkimustyön!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Britannian vaaleissa vain vähän hassuja yllätyksiä

(BIG BEN) Iso-Britannian parlamenttivaaleissa ei nähty paljonkaan hassuja tapahtumia. Asiantuntijoiden mukaan suurin yllätys oli, että Silly Partyn Tarquin Fin-tim-lim-bim-whin-bim-lim-bus-stop-F'tang-F'tang-Olè-Biscuitbarrel sai...

Close