Kategoriat
Politiikka

Kadonnut Jupiterin vyö löytyi keskustan kassakaapista

(APOLLO) Jättiläisplaneetta Jupiterin kadonnut eteläinen ekvaattorivyö on löytynyt keskustan puoluetoimiston kassakaapista Helsingin Apollonkadulta. Lehden haltuunsa saamasta esitutkinta-aineistosta käy ilmi, että poliisi löysi planeetan pintaa normaalisti koristavan vyön viime viikolla suoritetun kotietsinnän ja takavarikon yhteydessä.
Keskustavaikuttajat olivat perjantaina varsin haluttomia vastaamaan vyötä koskeviin kysymyksiin. ”En tiedä asiasta mitään, mutta nämä on meillä tavallisesti laitettu Kontiolan Lassen piikkiin”, puoluesihteeri Jarmo Korhosen puhelinvastaaja sanoi.
Tähtitieteilijät havaitsivat Jupiterin vyön katoamisen loppuvuodesta 2009. Lehden tietojen mukaan kaasuplaneetalta anastetusta materiaalista oli tarkoitus taivuttaa pitkä ja näyttävä kaari, joka ulottuisi Kuntien eläkevakuutuksen toimistolta Helsingistä Lempäälän Ideaparkin yli Rovaniemen moottorikelkkatehtaalle.
Ekvaattorivyön kanssa samasta kassakaapista löytyi myös Esko Ahon käyttämä Keski-Pohjanmaan kansallispuku, viiden litran kannullinen entisen puoluesihteerin Arvo Korsimon ostamaa kaksitahtista mopobensiiniä, vesuri, työreformin ykkösversio, Monopoli-pelin sattumakortit sekä Suomen laki -teoksen osat I ja II.

7 vastausta aiheeseen “Kadonnut Jupiterin vyö löytyi keskustan kassakaapista”

Entäs ne vielä kadoksissa olevat Thorin vasara, Ukko ylijumalan raudoitetut rattaat ja Poseidonin atrain?
Tuliko katsottua Apollonkadun takapihalta, josko ne olisi sinne roskiksen taakse piilotettu.

Isänmaallisen sodan jälkeen USA:n lähetti Marshall-keksipaketteja meidän puolueen Arvo Korsimolle. Niitä on myös Kelmin perunakuopalla.
Salainen Perunakuoppa sijaitsee lähempänä Eduskuntaa jotta yhteydet toimisivat. Ennen olimme Punavuoren periferiassa.

”Hei Jupiter, me löydettiin sun vanha vyö kaikenmaailman roskan seasta (Suomen Laki yms.) ja aateltiin tuoda tää sulle takas.”
Niinku aina, se löyty sielt viimesest paikast mistä sitä etittiin. Mut vain siks kun etsintää ei jatkettu enää sen löytymisen jälkeen.

Salaisen lisäpöytäkirjan mukaan myös Palmen murha-ase olisi löytynyt, sievästi ekvaattorivyöstä pistoolikotelossa roikkumassa. Tisseistä ei ole mainintaa, mutta joku oli tullut kuulustelupöytäkirjalle.

Susan laittoi juuri uuniperunoita tulemaan. Illalla saunaan ja sitten pienet ”iltalypsyt”. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Pienet luokkakoot parhaita opetustilanteisiin

(PARKANO) Turun yliopiston teettämän tutkimuksen mukaan pienet luokkakoot parantavat merkittävästi etenkin peruskouluikäisten kouluarvosanoja ja opiskelumotivaatiota. Parhaat tulokset saatiin luokilta, joiden...

Close