Kategoriat
Aikakaus

Jos haluat tukea Lehteä ja uuden Aikakaus-Lehden kannettuna kotiin, tilaa nyt

Hyvät Lehden ystävät ja vihaajat,
Painokoneet alkavat suoltaa Aikakaus-Lehden seuraavaa numeroa lähipäivinä. Mikäli pidät nettiin suoltamista aivoituksistamme, kenties voisit harkita tilaavasi Aikakaus-Lehden naurettavaan 30 euron (4 numeroa) hintaan. Jos toimit nopeasti, lehti kannetaan sinulle kotiin aivan tuoreeltaan.
Samalla tuet Lehden tekemistä. Tilaaminen on meille hitsin paljon arvokkaampaa kuin irtonumeromyynti, vaikka totta kai kannattaa käydä putsaamassa Akateemisen kirjakaupan ja Pitkämiehen hyllyt irtonumeroista.
Jos olet jo tilannut Aikakaus-Lehden, kiitosta vaan, mutta mainitsepa siitä ohimennen ystävälle, joka voisi arvostaa älykästä persehuumoria. Ja jokaisen työpaikan kahvihuoneeseen pitää totta kai tilata tämä.
Voin nimittäin luvata, että postiluukuista pian koliseva lehti on hyvä.

14 vastausta aiheeseen “Jos haluat tukea Lehteä ja uuden Aikakaus-Lehden kannettuna kotiin, tilaa nyt”

Jos naispuoleinen Iteljooni lupaa ns. ottaa poskeen postilaatikolla aina Aikakaus-lehden saapuessa, niin tilaan ns. tuotteenne oitis. Aikakaus-lehden ehtii hakea luukusta myöhemminkin.
Edellämainittu kommentti ei sisällä viitteitä pornoon, naisen halveksimiseen eikä kiiltokuviin (toim. huom.).

Onko nyt rima ollut niin korkealla että olette varteenotettava ehdokas vuoden journalistipalkinnolle? Ja milloinkahan uusi numero on täällä Kustavissa? Onko siinä ihan varmasti koottuna kaikki Saulin tulemiset, vai teettekö niistä kenties erikoisnumeron?

Kiitos, otan Lehden vaikka tulisi Eeron nimisenä, tai A5 aViisi, tai Junnu (ota Junnu vaikka ei se järkevältä tunnu).

Olisiko se naisposteljooni nättikin? Jos on, ja se hmm-hmm-jutska postilaatikolla on ok, niin sitten minäkin tilaan!

Oli se nätti, mutta ilmeisesti ilman tilausta ei sitten kuitenkaan? Ei ainakaan ollut kovin innokas, kun aamupäivällä lerssin luukusta tarjolle työnsin. Muuten vaikutti ihan mukavalta mukavalta pojalta.

Painettu media ei ole kuollut. Se on vain painettu kuolleille puille.
”Please consider the environment before you print”

Kansalaisjournalismiin ei voi lisätä kullan/-inkeltaisia uutisia. Joku taso sentään, ettei tarvitse suoltaa juttujansa IS/IL -tasoisiin julkaisuihin!
Ja tää on tosi.

Minä ostan Lehteni vain tavaratalo Tukkimiehen hienosto-osastolta. Mistä minä muutenkaan hikeä ostaisin.

Miksi maksaa siitä, mitä saa ilmatteeksikin. Nauraminen on sitä paitsi haitallista, jos sitä harrastaa maksullisen tuotteen perästä. Totuus ja netti-Lehti ei pala tulessakaan, paperilehti helpostikin. Sitä paitsi postimiehillä on aika yleisesti kihomatoja täällä päin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kadonnut Jupiterin vyö löytyi keskustan kassakaapista

(APOLLO) Jättiläisplaneetta Jupiterin kadonnut eteläinen ekvaattorivyö on löytynyt keskustan puoluetoimiston kassakaapista Helsingin Apollonkadulta. Lehden haltuunsa saamasta esitutkinta-aineistosta käy ilmi, että...

Close