Kategoriat
Aikakaus

Antakaa palautetta Aikakaus-Lehti 1/2010:stä

Lukijat, maksavat asiakkaat, loiset.
Sanokaa rehellinen mielipiteenne Aikakaus-Lehden uusimmasta numerosta. Jos ette uskalla tässä julkisesti sitä tehdä, niin käyttäkää sähköpostia. Puujalkavitsejä ei ole pakko vääntää, mutta sallittakoon sekin näin laupeuden hetkenä.
Aikakaus-Lehti 1/2010
Aivopierujanne voidaan käyttää sekä lehden kehittämiseen että yleisönosastomateriaalina. Lisäksi saatamme naureskella tyhmimmille jutuille toimituksen tiistaipalaverissa.

14 vastausta aiheeseen “Antakaa palautetta Aikakaus-Lehti 1/2010:stä”

Kannesta tulee mieleen taannoinen Voiman antimainos, joskin tämä naurattaa enemmän. Onko tämä tabloidikokoa, hesarikokoa vai samaa kokoa kuin aiemmatkin?

Onhan tuo loistava, saapui pari päivää sitten. Lähden tästä pian juomaan viinaa ja kusemaan veneestä!

Etusivun antimainos on hauska. Sivun 33 värikuva urosten lisääntymisvälineestä meni liian pitkälle, olin ajatellut ilahduttaa työpaikan kahvipöytää lehdellä mutta ei tällaista voi sinne viedä.

Aivan mahtavaa! Todella hyvää jo nyt, kun dekantoi muutamaa tuntia ennen nauttimista. Paranee varmaan muutaman vuoden varastoinnilla (miten lie mahdollista enää parantua).

Kulli mainittu!
Tissikuvaa odotellaan seuraavaan lehteen. Ainakin sitten palkkiona miesten lisääntymisvälineen katselusta. Jossei muusta.

Hyvä hyvä hyvä hehheehhee. Toukokuinen ykköskvartaalin numero edellyttänee jkv ns rivakampaa tahtia loppuvuodesta.
Vahvaa osaamista. AD rules. Soisin linjan menevän vielä vahvemmin Onionin suuntaan, Äpy ei enää tässä vaiheessa elämää jaksa naruttaa.
Ehdotan seuraavaan lehteen artikkelia aiheesta ”Jonkun pitäisi tehdä jotain kaikelle” ja NYT:n ”miltä se tuntuu” -palstahtavasti jakso ”jääpuikko pc:ssä”

kautta veromarkkojeni!! eikö tämä ollutkaan vitsi.
oliko tämä vitsi? kenen verorahoilla oli tehty tämä vitsi?
ps. veneestäkusijan on hyvä muistaa laittaa koho sepalukseen jo rannalla…

Etusivu on hauska, tokkopa sisälmyksiä uskallan tutkiakaan. Saako avatusta Ville Niinistö-pakkauksesta rahat takaisin, jos De Gröna ei ylläkään vaalivoittoon -> Hallitukseen -> Päättämään uusien Risupaketti-Ydinvoimala-laitosten loppusijoituksesta Suomeen?
Mainittakoon, että pakkaus on avattu jo.

Mutta riittääkö se jääkiekkomaila kelluttamaan veneestäkusijaa? Ja eikös se ole aika hankala ahtaa sieltä sepaluksesta sisään, vaikka sen tekisikin jo rannalla? Puhun siis edelleenkin siitä jääkiekkomailasta…

Onion on kyllä mainio, mutta lehdellä on oma tyylinsä jossa on enemmän dadaa ja jippuja, ja pidän siitä enemmän. Edellinen lehti oli loistava. Tätä en voi lukea kun en ole Suomessa, mutta uskon että se on hyvä. Ei siis kovin hyvä arvio lehdestä tällä kertaa.

Jeah, mainio on! Erityisesti pidin Tony Halmeen eulogiasta. Suomessa ollaan noissa eulogioissa yleisesti liian kilttejä. Homostelijaa kyllä pitää rehellisesti sanoa homostelijaksi.
Sipulista vain mallia lisää, sanon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Pohjois-Karjala irtisanoi hyökkäämättömyyssopimuksen

(JOENSUU) Viikkojen mittainen sapelinkalistelu Etelä- ja Pohjois-Karjalan välillä kärjistyi eilen, kun Pohjois-Karjala ilmoitti vetäytyvänsä aseellisia yhteenottoja ehkäisemään solmitusta sopimuksesta. Maiden...

Close