Kategoriat
Kansalaisjournalismi Kotimaa

Suomalainen murhasi 16

(HELSINKI) Suomalaista epäillään kuudentoista pakolaisen joukkosurmasta Korkeasaaren eläintarhassa. Kaikki Korkeasaaren 16 maahanmuuttajaa löydettiin surmattuina varhain perjantaiaamuna. Uussuomalaiset olivat juuri viime viikolla päässeet ulkoaitaukseen, jossa ei ole katosta.
Teosta epäillään valkoista, lihaa syövää heteroa. Eläintarhassa tutkitaan nyt, miksi ja miten tuo alkoholisoitunut ja läski vaimonhakkaaja pääsi käsiksi puolustuskyvyttömiin maahanmuuttajiin. Aitaus, jossa uussuomalaiset olivat, on alle 70 senttiä korkea.
VHM:n jäljet tulivat mereltä, sen jälkeen se on käyttäytynyt kuin ravintolaillan jälkeen nakkikioskilla”, kertoo eläintarhan johtaja Sakari Orava.
Korkeasaaren maahanmuuttajat olivat peräisin Chilestä. Ne olivat suurin piirtein kurjen kokoisia, metrin pituisia, eivätkä ne ole harvinaisia. Vaaleanpunaiset pakolaiset lähtivät 1970-luvulla pakoon Chilen sotilasvallankaappausta ja päätyivät lopulta Suomeen.
”Häkkirakennetta on muutettava. Maahanmuuttajat kuuluvat Suomeen, uusi parvi hankitaan ehdottomasti”, kommentoi asiaa verekseltään maahanmuuttoministeri Astrid Thors.
Tutkijoiden mukaan tapaus on merkki suomalaisen miehen pohjattomasta naisvihasta ja rutiininomaisesta väkivaltaisuudesta.

27 vastausta aiheeseen “Suomalainen murhasi 16”

Voi olla sama räyhäjengi joka nähtiin aiemmin illalla Vantaalla hajottamassa 16 hotelli Flamingoa.

Tämä on hävytöntä. Noihin aitauksiin voitaisiin aivan hyvin sulkea meidän kodittomia, nyt ne joutuvat olemaan kaduilla kaikkien ries… Töllisteltävänä.

Mistä tiedetään, että VMH oli suomalainen? Rajan takaa Venäjältä tulee paljon kyseenalaista ainesta, joka ryhtyy Suomessa heti rettelöimään mm. tällä tavalla!

Mamu kriitikoiden puolesta sanon että juttuun on livahtanut virhe ja me vaadimme sen välitöntä oikaisua! Kettu ei kuulu Suomen kantaeläimistöön niinkuin ei somalitkaan, joten kyseessä oli kahden mamu ryhmän väkivaltainen välien selvittely onhan näitä jo pizza ja kepap paikkojen yhteydessä nähty ESI MERKIKSI suomen Turussa.
Rehdin Suomalaisen VHM:än syyllistäminen saa jo riittää! toivon että Julkisen Sanan Neuvvosto ottaa tämän pakinan käsittelyyn olemme valmiita viemään asian jopa Euroopan ihmis Oikeusneuvvostoon asti.

Kyllä tämä myös kertoo suomalaisen heteromiehen homofobiasta ja loputtomasta uskosta vanhoihin tapoihin.
Jos ei pukeudu siniseen, harmaaseen ja mustaan, vaan pistää räväkästi pinkin paidan päälle yöhön, niin pataansahan sitä nakkikioskilla saa.

Enpä ole tällä sivulla ollut vielä koskaan mutta tämän artikkelin nojalla päätelen että tätä valvoo joka oikeistolaiset tai persut.
Eipä tarvitse enää tullakaan..

Hei tää oli oikeesti ihan paska juttu ja vyön alle. Ennen lehti oli hyvä ja tinkimätön kun siinä pistettiin halvalla Hommafoorumia ja persuja mutta nyt on sitten ruvettu ottaan niitä askelia tämmöselle alhaselle linjalle ja nuoleen mamukriittisten persettä. Siis ei näin. Tämä uutinen oli typerää sarkasmia, jossa ratsastettiin niin xenofobian kuin suvaitsemattomuudenkin aallonharjalla. Pitäisikö nyt tuntea itsensä vihervasemmistolaiseksi kukkahatuksi? Varmaan te hyväksyitte ne Astrid Thorsista ja muista tehdyt tappolistatkin? Varmaan? Varmaan? Lehdestä on tullut Homman sisarjulkaisu, on-on-on-on-on! Lopetan tän paskajulkaisun lukemisen, varmalla lopetan!

Tutkija Helluva Oikarinen-Jabadabaduun mukaan tämä murhenäytelmä on seurausta suomalaisen heteromiehen alitajuisesta intohimosta vaaleanpunaisen miehen kehoa kohtaan.

Mui!
Mäkin lopetan kaikkien lehden tilaamisen. Tällaista xylofoonisuutta ei voi kuin suivaantua. Kumarrellaan, joka suuntaan etenkin edesmenneen neuvostoliiton suuntaan. Kyseessä on maan tapa. Se pitäsi jokaisen ulkomaalaisen ymmärtää.

Moisen epäviihdyttävästä artikkelista kirjoittajan tulisi erota. Epätyypillisen mauton (epämaukas) ja epähauska Lehden artikkeli. Vittu. Mutta ei se mitään. Kuten Eric Cartman hiljattain totesi ChatRoulettesta ”In order to find quality friends, you have to wade through all the dicks first.” Lasketaan tämäkin juttu sitten mulkkujen syyksi.

Kyllä tässä aivan selvästi nähdään toimituksen taipumista persujen harjoittaman terrorin ikeen alle! Orjat yöstä nouskaa!
Perussuomalaiset jo itsessään puolueen nimenä kuulostaa erityisen surulliselta, sillä arvot heillä on syvältä rektumista. Tämä ikävä kyllä taitaa olla lähellä totuutta, sillä suurin osa suomalaisistahan on täysiä idiootteja ja paskiaisia. Kaikki puolueet ovat huijausta ja kapitalismin pönkittämistä varten!
Tartutaan toimeen ja kaadetaan tämä kestämätön bruttokansantuotteen ihailu ja jatkuvan kasvun farssi!
Herrasi on puhunut.

kyllähän tästä voi innostua hommalaisena huutelemaan jos sattuu pitämään itseään perussuomalaisena alkoholisoituneena läskinä vaimonhakkaajana, mutta kukapa hommalainen ei tähän pystyisikin samaistumaan

Juuri tuollaiset pinkit homppelimamut vievät rehellisiltä, suomalaisilta lokilta ruoan!

JEESUKSEN NIMESSÄ tuollaiset murhaajaketut joutuvat HELVETTIIN ITSE PERKELEEN TYKÖ!! Vain syvä katumus ja usko JEESUKSEN KRISTUKSEEN voi pelastaa ketun Helvetin lieskoita. Jeesuksen uskomaton armo sovittaa tällaiset kamalatkin teot.
Sen sijaan maahanmuuttokriitikot joutuvat helvettiin muiden vääräuskoisten, kuten islamistihihhulien, kanssa elleivät hekin OTA JEESUSTA SYDÄMEENSÄ HETI PAIKALLA!!

Kyllä täytyy saada puhua vapaasti kaikista keinoista joilla suomalainen sian lihaa syövä valkoinen hetero- tai kaappihomomies voi puolustaa isänmaataan ja makkaraansa pienten huivipäisten somalityttöjen verenhimoisia laumoja vastaan. Kaikki toista mieltä olevat rajoittavat maahanmuuttokriitikkojen mielipiteenvapautta ja on heidät siksi suljettava Leirihallituksen valvomille ojennustyöleireille. Ja on aivan turha heiluttaa sitä natsikorttia sillä me saimme tämän idean Stalinilta joten kaikkien vihervasemmistolaistenkin tulee olla siihen tyytyväisiä koska se on vihervasemmistolainen idea.

Kyllä täytyy saada puhua vapaasti kaikista keinoista joilla suomalainen sian lihaa syövä valkoinen hetero- tai kaappihomomies voi puolustaa isänmaataan ja makkaraansa pienten huivipäisten somalityttöjen verenhimoisia laumoja vastaan.
Se on jumankekka MUTAVYÖRY, eivätkä mitkään ”verenhimoiset laumat”. Yrität varmaan SOLUTTAUTUA, senkin feikki, vaikka et osaa edes oikeaa hommajargonia.

kommentteja lukiessa tulee mieleen Orwellin huomio: kukaan duunari ei voi koskaan olla niin järkyttävän tyhmä kuin yliopistopiskelija.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
YK:n pääsihteeri huolestui Arajärven tilasta

(VÄHÄ-AASIA) YK:n pääsihteeri Ban Ki Moon kehottaa Keski-Aasian valtioita yhteistyöhön Arajärven pelastamiseksi. "Olin järkyttynyt", kuvasi Ban nähtyään Arajärven helikopterista. Hän...

Close