Kategoriat
Kansalaisjournalismi Kotimaa

Korkeasaaren ahma löydetty

(SNIKT) Saaristomeren polisi on yleisövihjeen perusteella paikantanut ahman avustamassa jäihin juuttuneita risteilijöitä Kapellskärin reitillä. Alustavissa kuulusteluissa ahma on kertonut vetäneensä matkalla parikin satamajunaa liikkeelle Hangossa ja Turussa. Ahma ohjataan takaisin Korkeasaaren rantaan Otson ja Urhon vierelle.
(Jutun kansalaistoimitti Oolannin flicka.)

6 vastausta aiheeseen “Korkeasaaren ahma löydetty”

Entä vanhukset ja lapset? Kuka huolehtii vanhuksista ja lapsista? Taas rikkaat jallittavat meitä köyhiä!

Oikeasti Ahma oli punnertamassa Turun Myllysiltaa kumoon, et täl pual jokke saatasi olla ruahas kerranki. Ku joku osma joskus jotta, mutku ei kukka koska mittä, muut ku ain vaa! Gul-o, gul-o maailma kirja segasi.

Kyl se on nii et myllysilta o ravistettava omskakas ja ahma on ahma vaikka jäätäkin olis.

Mutta onko kukaan nähnyt Timo Sutta? Missä Heimo Näätä? Ei kai Saku Sammakko voi enää talvella olla kosiomatkallaankaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
EK vastustaa torpparilain laajennuksia

(ETELÄRANTA) Elinkeinoelämän keskusliitto vastustaa esityksiä torpparilain laajentamisesta koskemaan lampuoteja sekä kruununtilojen ja pappiloiden torppareita. EK:n puheenjohtaja, Rautaruukin toimitusjohtaja, Sakari Tamminen...

Close