Kategoriat
Talous

Lehti myy vain suomalaista maitoa

(MMUUUUUUU) Kotimainen maito ja maitotaloustuotteet ovat meille kaikille tärkeitä täällä Lehden toimituksessa. Siksi haluamme tarjota asiakkaillemme aitoa suomalaista maitoa, joka on tuotettu suomalaisilla maatiloilla ja pakattu suomalaisissa meijereissä.
”Tähän liittyen oli yllätys kun illalla kävimme ruokakaupassa, jonka asiakkaita olemme olleet 25 vuotta, Maitovalikoimasta emme voineetkaan valita sitä, mitä olemme tottuneet valitsemaan. Hyllytilaa on kyllä metreittäin, mutta joku muu on halunnut tehdä valinnan puolestamme. Nyt sitten totuttaudumme toiseen kauppaan. Sitä valinnan vapautta kukaan ei kuluttajalta vie”, linjaa constant managing director Keiko.
Toimituksesta korostettiin, että suomalaista.

7 vastausta aiheeseen “Lehti myy vain suomalaista maitoa”

Valio on myöntänyt että sillä on toimintaa 65 maassa. Vastustakaa ylikansallista suuryritystä ja ostakaa paikallisen osuuskunnan maitoa, vaikka se onkin oudonnäköisessä purkissa.
Ensisijaisesti syrjäseutujen tyhjenemisestä huolestuneen kuluttajan valinnanvaraan kuuluu myös Arlan maito. Valio luopui pienistä meijereistä ajat sitten ja ne joutuivat pakon edessä siirtymään Ingmanin leiriin.
Valio on suomalaisen maitoteollisuuden syöpäkasvain ja vain yhdessä voimme leikata sen pois.

Itse kävin taannoin bordellissa Vaasankadulla, jonka asiakkaana olen ollut syntymästäni asti. Huoravalikoimasta en kuitenkaan löytänyt sitä, jota olen tottunut saamaan. Oli häkeissä, kuopissa ja orrella vaikka minkälaista Elovena-tyttöä, mutta ei yhtään keski-ikäistä thaimaalaista lutkaa. Joku muu oli tehnyt jo valinnan puolestani. Nyt sitten on laukut lastattu kumeilla ja kloroformilla ja liput ostettu Bankokiin. Sillä valinnan vapautta kukaan ei kuluttajalta vie!

Välttäkää hyvät Suomalaiset halal-maitoa, eli maitoa joka on julmasti kuristettu lehmän nänneistä. Itse annoin viime kesänä koko suvulleni Homma^^^-kuviolla varustetut lehmännännilupsuttimet. Joka aamu lapseni saavat kupillisen raikasta maitoa matkalla Steiner-kouluun.

Heitetään koepallo: kävin juuri kakalla. Arvatkaa miltä se haisee.
Kiva nähdä myös Keravan Eino Pillu täällä kommentoimassa. Olet sankarini.
P.S. Lehti on osa mokuttajafasististalinistien salaliittoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Korkeasaaren ahma löydetty

(SNIKT) Saaristomeren polisi on yleisövihjeen perusteella paikantanut ahman avustamassa jäihin juuttuneita risteilijöitä Kapellskärin reitillä. Alustavissa kuulusteluissa ahma on kertonut vetäneensä...

Close