Kategoriat
Politiikka

Viherfasistien salajuoni nytkähti onnistuneesti eteenpäin Helsingissä

(VARSISELLERI) Helsingin viherfasistisen salaliiton (HeVi) toiminnanjohtaja Keimo Lespo-Tyrä on tyytyväinen kaupunginvaltuuston eiliseen päätökseen koulujen pakollisesta kasvisruokapäivästä.
”Tämä on ensimmäinen askel matkalla kohti ideologiamme salamyhkäistä ja vaivihkaista pakkosyöttöä nuorille, avuttomille kansalaisille”, Lespo-Tyrä sanoi tiedotusvälineille lähetetyssä tiedotteessa.
Monokkeliaan kiillottavan toiminnanjohtajan mukaan seuraavassa vaiheessa kouluissa aletaan pelata liikuntatunneilla mamupalloa, musiikkitunneilla kuunnella neekerijatsia ja kerran viikossa on pakkohomonstelua.
”Tämä on ainoa tapa, jolla voimme varmistaa, että lasten poliittis-ideologinen luokkatietoisuus ei vääristy”, hän sanoi silittäessään valkoturkkista persialaista kissaansa.
Kaikki valtuutetut eivät olleet päätöksestä yhtä innoissaan. Vastalauseita kuultiin ympäri puoluekenttää, ja lopullinen päätös toteutui vasta tiukan äänestyksen jälkeen.
”No hyi vittu, varsiselleriä! Vai juuriselleriä? Äh, kumpaa minä kritisoinkaan?” pohti valtuutettu [search]Jussi Halla-aho[/search] (ps) heti kokouksen jälkeen.
”Ai niin, en minä kritisoi vihanneksia, minä kritisoin hallitsematonta maahanmuuttoa. Selleri on hyvää, paitsi varsiselleri on ihan paskaa”, Halla-aho sanoi.

16 vastausta aiheeseen “Viherfasistien salajuoni nytkähti onnistuneesti eteenpäin Helsingissä”

Hirviää terveysfasismia ja ideologian pakkotuputtamista tällane ja kauhiaa! Enhä mä muute olis oikeesti kova jätkä ellen mä syö yhtäaikaa kolmee pihviä ja juo lihapullia päälle. Nyt pitää välilä mennä kampaamaan rystyset.

MAMU MAMU MAMU MAMU MAMU! MÄ TIESIN TÄN! MÄ TIIESINN TÄN! ISÄMMAA VIHERANARKISTIT MAMU TALVISOTA RYSSÄT VETERAANIT KIITOS PERKELE!

Lehden toimituskin on vaihtunut vihreämpään. Kevät tulee, vihertää jo Lehdenkin toimitus. Ei se ole virhe vaan vihreä sanoi toimituspäällikkö. Lehden toimituksessa on havaittu viherpeippo.

Neekerijatsi on ehdoton kipupiste. Neekerijatsista mustuu sielu!
Jussi (hyvä miehekäs Suomalainen, valkoinen nimi) Halla-aho voittaa ääneni puolellensa välitömästi ymmärtämällä tismalleen millaisten sankkereiden partaalle kansakunta on itse itsensä huiputtanut vastuuttoman maahanmuuttopolitiikan ja varkaalta suojelukyvyttömän sosiaalihuollon saattelemina.
http://www.youtube.com/watch?v=3RQ6RXVtbV4
Jussi on kansallissankari, jolta isänmaan todellisesta tilasta kiinnostuneet odottavat sankarintyötä.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Jussi_Halla-aho

Olen samaa mieltä. Minareetit pitäisi kerätä pois kansalaisilta. Vain pulustusvoimilla ja polliisilla pitäisi olla minareetteja.

Nyt ON MEIDÄN perheen HESLINGIN KommarisanoMALEHDEN tilaus peruutettu pysyvästi!!!
Vaarikin kääntyy haudassaan, ja se sentään SOTI MEIDÄN MAAN PUOLESTA JUST näitä KOMMARIPELLEJÄ vastaaNNN!!

Tästä uutisesta kävi jälleen kerran ilmi Lehden totuutta vääristelevä linja; valtuustosta kommentoimaan pääsi vain Halla-ahon ja hänkin kaksi kertaa, niin että pääsi oikomaan edellisen kommenttinsa sanomisia. Hävetkää!

Vihannesten pakkosyöttäminen on empiirisesti verifioitavissa olevien objektiivisten tosiseikkojen valossa rinnastettavissa raiskaukseen. Molemmissa tapauksissa ihmisen ruumis pakotetaan sisäistämään vieras substanssi, ilman että hänelle annetaan mitään vaihtoehtoa.
Tämä rinnastus perustuu faktoihin. Vihannesten syöttäminen on raiskaus. Koska kyseessä ovat alaikäiset koululaiset, on kysymyksessä pedofilia. Koska kyseessä on pedofilia, on kyseessä Islam.
Vihanneskriittisyys on totaalisen oikein. Mistä muuten voi ostaa ”KIITOS JUSSI HALLA-AHO 2003-2010”-paitoja?

Viherfasisteihin kuuluva piipittävä-ääninen hippi piestiin keskiviikkoiltana VR:n ratapihalla entrecotéta ja takaneljännestä apuna käyttäen. Hän ehti pelastautua Kolariin matkalla olleeseen junaan, mutta pahoinpitelijät saivat hänet kiinni Pasilassa, johon juna jäi loppuyöksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Aarno Laitinen selventää kolumninsa aiheuttamaa väärinkäsitystä

(TAVANOMAISET JA KOHTUULLISET TARJOILUT) Iltalehden kolumnisti [search term="Aarno Laitinen"]Aarno Laitinen[/search] ihmettelee taannoisesta artikkelistaan noussutta kohua. Kyseisessä kolumnissa Laitinen kertoo elämästä...

Close