Kategoriat
Kansalaisjournalismi Sähkeet

Kiinnostavat sähkeet viikonlopuksi

Eduskunnan kyselytunti kiinnosti – Eduskunnan kyselytunnilla kyseltiin tänään että missä on kahvila, voiko istunnon aikana käydä vessassa ja miksi Sauli Niinistö ei anna syödä runebergin torttuja puheenvuorojen aikana. Tilaisuus keskeytyi tappelun ajaksi kun Iltalehden toimittaja heitti pääministeriä kynällä saadakseen tämän katsomaan kameraan.
Kuu kiinnosti – Kennedy Space Centeristä kuultiin tänään alkuillasta hämmentävä tilitys: “Kyllä se kuu kiinnosti, kiinnosti ihan vitusti“, kommentoi eräs Constellation-projektin insinööreistä tähtikaukoputken vieressä istuen. “Obama vittu, ei vittu vitun faking vittu“, kaikui vieno valitus vielä myöhään yöhön Cape Canaveralin kosteassa yössä.
Kolmannen asteen sukupuoliyhteys kiinnosti – Seitsemästi avaruusolioiden kaappaamaksi joutunut pietarsaarelainen Erik Jöllenstrand ei ole omien sanojensa mukaan vieläkään saanut odottamaansa vastarakkautta pieniltä vihreiltä naisilta. Jöllenstrand kertoo tehneensä jo kaksi omaehtoista matkaa pääkaupunkiseudulle, ja lopun aikaa istunut pihakeinussa odottamassa vihreiden eduskuntaryhmän seuraavaa abduktioyritystä. “Ei ole helppo elo miehen valkoisen“, tuumaili Erik kun lunta satoi toista päivää.
(Jutun kansalaistoimitti Pääministerin Porsas.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Muslimit söivät koptikristittyjen vanhan luostarin Egyptissä

(SUEZ) Egypti on saanut valmiiksi maailman tiettävästi vanhimman kristillisen luostarin syömistyöt, kertoi Britannian yleisradioyhtiö BBC lauantaina. Pyhän Antoniuksen luostarin uskotaan...

Close