Kategoriat
Ulkomaat

Haitissa ei enää mitään ehjänä

(DANS-LE-PORT-D’AMSTERDAM) Viimeisimmät tiedot Haitin maanjäristysalueelta kertovat, että maan viimeinen ehjä asia on mennyt rikki alkuviikon tuhoisassa maanjäristyksessä.
Silminnäkijöiden mukaan ennen järistystä Haitissa oli ehyenä yksi värikäs pannulappu pääkaupungin Port-au-Princen esikaupungissa sekä vahvistamattomien tietojen perusteella naapurin avioliitto. Pannulappu repesi järistyksessä ja Sandrakin lähti lätkimään, kertovat paikalliset.
Järistys romahdutti pääkaupungin lähes kaikki talot ja tappoi tuhansia ihmisiä. Jo aiemmin Port-au-Princessä olivat romahtaneet talous, infrastruktuuri, ihmisten usko tulevaisuuteen, ruuantuotanto, ekologinen tasapaino sekä yhteiskuntajärjestys.
Verkkokeskusteluissa on arveltu, että syypää Haitin vaikeuksiin on todennäköisesti Astrid Thors.

7 vastausta aiheeseen “Haitissa ei enää mitään ehjänä”

Kyllä syypää on George Bush – vanhempi tai nuorempi, sillä ei ole väliä.

Kyllä viherstalinistinen maanjäristyspolitiikka on nyt tullut viimeiseen episentrumiinsa. Astrid Thor(s) on lisäksi ruotsalaisen jumalan paha kätyri. Thorsin on aika vetää johtopäätökset ja ammuskella itsensä ulos eduskunnasta.

meidän perheestä tämän johdosta nyt helsingin SAnomien tilaus.! KIITOS NIILLE JOILLE SE KULUU!
nimim.
1939-1946

luin juuri järkyttyneenä että haitilaiset muutenkin ovat kokeneet köyhyyttä, väkivaltaa, sekasortoa ja hallituksen kyvyttömyyttä. Siihen vielä maanjäristyksen aiheuttama järkytys joka purkautuu ryöstelynä ja anarkiana. Mitä pahaa he ovat hyvä Jumala tehneet paitsi mitä nyt teurastaneet ranskalaiset siirtomaaisännät kauan sitten?

Uutisista kun katselin kuvia Haitista niin pikkuhiljaa näyttää siltä, että Infrastruktuuri alkaa olla järistystä edeltävällä tasolla, ellei parempikin. SPR voi pikkuhiljaa alkaa poistumaan alueelta. Yhdysvaltojen joukotkin ovat pikkuhiljaa saaneet rikottua kaikki veneet Haitista ehkäisten näin pakolaistulvan, joten nekin ”rauhanturvajoukot” poistunevat alueelta piakkoin.

Erittäin korkealentoista ironiantajua ja syvää humaaniutta osoittaa Lehden tapa vääntää vitsiä vähintään 150 000 ihmisen murskautumisesta ja nälkäkuolemasta. Rima pysyy paikallaan kun riman alittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suuri Cthulhu tiukkana: R'lyehissä R'lyehin tavalla

(R'LYEH) Muinanen hullu jumalolento Suuri Cthulhu on ottanut ensimmäistä kertaa kantaa Suomessa voimakkaana vellovaan keskusteluun siirtolaisuudesta ja siitä, tarkoittaako "kritiikki"...

Close