Kategoriat
Politiikka Ulkomaat

Tanskan ilmastosopimusesitys vuoti julkisuuteen

(OO BELLA BELLA CENTER) Kööpenhaminan kansainvälinen ilmastokokous on pääsemässä sopuun odotettua tiukemmasta ilmastosopimuksesta. Lehti on saanut ensimmäisenä tiedotusvälineenä haltuunsa isäntämaa Tanskan uusimman luonnoksen, joka on tiettävästi saanut lähes kaikkien osallistujien kannatuksen.
”Olemme sitä mieltä, että ilmastonmuutos on pahapahayäk, mä en ainakaan syö. Sen torjumiseksi tarttis tehdä jotain, vissiin hjuu. Ryhdymme laajamittaisiin toimiin heti huomenna, inshallah”, todetaan luonnoksen esipuheessa.
Sopimus edellyttäisi teollisuusmailta ”ihan tosi isoja jätkät hei” leikkauksia päästöihin sekä kehitysmailta ”hyvää tsemppiä ja urheilumieltä”. Lisäksi ehdotetaan ”jonkinmoisia” tukipaketteja ympäristöystävällisen teknologian levittämiseksi. Sopimuksen on määrä astua voimaan ihan just kohta, odota nyt sekunti.
Jokaiselle sopimuksen allekirjottajalle on luvattu söpö pehmoeläin.

13 vastausta aiheeseen “Tanskan ilmastosopimusesitys vuoti julkisuuteen”

Tukipaketti?! Jos minä tarvitsen tukea niin laitan salille tyrävyön ja urheilurintsikat. Henkistä tukea en kyllä saanut lapsena…

Hienoa. Ulkona vain -24 astetta, heti talvisodan pakkaset takaisin ja Mannerheim-elokuvalle lisää rahaa.

…ja sitten huomisen sää. Koko maahaan on luvassa ilmastomuutos. Maantiet pysyvät kuivina, paitsi Porin suunnassa jossa on toistaseksi voimassa terovaara.

Al Gore on korjannut arviotaan jäätikköjen sulamisesta. Enää hän ei usko, että Pohjoinen napajäätikkö sulaa vuoteen 2014 mennessä jos hän ei saa pelastaa maailmaa, vaan, että vuonna 2012 ei ole jäätä enää sun mummos pakastimessakaan jos hänen ennustustensa kritisoiminen ei lopu kokonaan nyt heti.

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että ilmastonmuutoksen kieltäminen tulisi kriminalisoida, kuten holokaustin kieltäminen.

Näissä pakkasissa tulkaa vaan puhumaan ilmastonmuutoksesta, s–tana, mun kolmipyöränen Fiiatti jääty tänä aamuna Utsjoen Kesoilille.
Ei sitä tartte edes paljon kavereilta kysellä, kun vaan viittii vähänkin tsiikata ympärilleen. Kaiken maailman törpötkin ne luulee olevansa vaikka mitä, mut ei ne oo ku hemmetinmoisia ilmastotutkijoita vaan.

Lisäksi sopimukseen kirjattiin erikoisehto ALV:n kiertoa varten. Sopimuksen mukaan päästökauppa ei ole rangaistavaa vaikka vetäisikin ALV:t välistä, ollaanhan tässä kauppaamassa hyvää asiaa.

Lehti – Nasevaa irvailua löysää raportointia vastaan jo vuodesta 2004.
Tälläkin kertaa ne tosin tekivät sen itse, joten Lehden ei tarvinnut kuin korjata hedelmät.

Kyllä se nyt on yhtä s—tanaa kun eivät herrat osaa päättää paljonko laitetaan lämpöö tänne matoseen maailmaan. Mulla usko loppu jo toissaviikolla ko toi sähköreki jääty Inarin Kasarille. Lahjatonta meininkiä, sano. Saapihan se ilmasto olla, mutta mialuummin olisin ilman. Toivoo Joulupukki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Osta Rakas vuosikerta pois varastosta haisemasta, etteivät lapset kuole nälkään

[[3257]]

Close