Kategoriat
Kotimaa Seksivau

Lehti paljastaa parhaat lottonumerot!

(GERLANDER III) Uskomatonta mutta totta – ei ole yhdentekevää, mitkä numerot lottokuponkiisi raapustat, jos mielit miljoonien perään! Lehti paljastaa, miten pääset varmimmin viikonloppuna jaettavan jättipotin syrjään kiinni.
Äkkinäinen saattaisi ehkä kuvitella, että numerot jakaantuvat lottoarvonnassa täysin satunnaisesti, mutta ihan niin yksinkertaista se ei ole. Veikkauksen tilastot nimittäin osoittavat, että esimerkiksi numeroa 42 ei ole riviin tullut vielä ainuttakaan kertaa. Sama kohtalo on myös aika yleiseksi luulluilla luvuilla 75, 144 ja pii seitsemän desimaalin likiarvolla.
”Kaikkein turvallisinta on pysytellä suurinpiirtein 1-39 välillä, koska lottonumerot painottuvat vahvasti juuri tälle hajonnalle. Toki harvinaisempien lukujen veikkaamisessa on se etu että jos se osuu kohdalle, pottia ei todennäköisesti tarvitse jakaa muiden kanssa”, pohtii Lehden kertoimenlaskija Citykani Juppeli.
Ensi viikolla Lehti kertoo, missä sä asut.

22 vastausta aiheeseen “Lehti paljastaa parhaat lottonumerot!”

Ensi viikolla Lehti kertoo, missä sä asut.
HS:n kuukausiliitteessä on jo ollut tämä artikkeli. Ilkka Malmbergin artikkeli ”Missä suomalaiset asuvat” ilmestyi kaksi vuotta sitten ja kertoi missä suomalaiset asuvat. Tulokset olivat erittäin yllättäviä! Suurin osa asui omakoti-, kerros- ja rivitaloissa. Ilkka seurasi ihmisten asumista 3 vuotta ja totesi että tottatosiaan: Ihmiset asuivat omakoti-, rivi- ja kerrostaloissa. Eikä sekään vielä mitään! Ihmiset myös muuttivat omakoti-, rivi- ja kerrostaloihin!
Tämä 15 sivun pituinen artikkeli herätti yhteiskunnallista keskustelua, joten Ilkka teki jatkoartikkelin Joulukuussa 2008, jossa hän tutki miten ihmiset menevät näihin asuinpaikkoihin. Hän sai tässä 13 sivun artikkelissa selville, että suurin osa meni ovesta sisään. Tosin Pera ja Rape menivät kerran ikkunasta ja Ville meni yhden kerran seinästä läpi sisään, mutta ovi oli tuo eniten käytetty sisäänmenotapa.

Lottovoittaja on testamentannut 200 000 Korkeasaaren eläinten viihtyvyyden parantamiseksi.
Ellei Citykani Juppeli pane pahakseen, rahalla voitaisiin hankkia kerroinlaskuri mittaamaan montako citykania leijona jaksaa syödä. Siitä sitten lukema lottokuponkiin.

Samperin hyvä juttu, mä oon jo viikon verran miettinyt täällä kirjastossa että missä mä oikein asun. Kertokaa samalla missä mun avaimet, lompakko ja vaatteet on.

Väärin! Viikinglotossa sekä nuubialaisessa sotapokerissa molemmissa esiintyy luku 42, jolla toden totta voi voittaa rahaa! RRRAAHAAA!

Yllättävä tilastollinen fakta: lottonumerojen keskiarvo on hyvin lähelle 20. Kannattaa siis kokeilla riviä 20,20,20,20,20,20,20 joka on keskimäärin täysin oikein.

olipa varsin tyhjentävä haastattelu ylex:llä tänään.
kummat oli enemmän pihalla? juontajat vai te? saanu mitään tolkkua

Todella törkeää vääristelyä. Näin vasemmistotoimittajat näemmä yrittävät taas johtaa huomion pois vaalirahasotkusta ja siitä tiedetystä totuudesta, että tilastollisesti veikkaamalla 1, 2, 3, 4, 5, 6 ja 7 voittaa kuitenkin ennen pitkää.
Numerot siis eivät todellakaan ole yhdentekeviä saati välttämättä kahdella jaollisia ja niinpä kaikista numeroita koskevista artikkeleista saa tärkeää numeroita koskevaa tietoa.

Vitun tyhmää luulla että vaan 1,2,3 jne, Ne ajaa Ladalla.
Ne, jotka tallaa omat polkunsa, laittaa lapulle 40,39,38 jne.

Mielestäni ei ole sattumaa, vaan salaliitto (siionistinenko sellainen? en tiedä), että Douglas Adamsin vastaus elämään mailmankaikkeuteen ja kaikkeen: ”42”, on täsmälleen sama numero, jota ei lottokupongista löydy!

Jumankekka. Tarkistin tuon ja olet ihan oikeassa. Totuus ei pala tuulessakaan – ei löydy lottokupongista numeroa 42. Kuinka kauan tästä asiasta onkaan jo vaiettu – vuosiako jo?
Voisiko olla, olisiko, ettei olisi tässä takana vasemmisto-siionistinen toimittajasalaliitto, joka pyrkii vaan harhauttamaan kansan huomion pois vaalirahasotkuista sekä tästä hämmästyttävästä yhteensattumasta ja rivistä 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7? Zum teufel, näin meitä viedään kuin pässiä narussa.

Onhan se kiva nyt repiä huumoria lotosta, mutta odottakaas kun maahanmuuttajat tulevat täyttävävät kaikki meidän lottokupongit. Siinäpähän on mokuttajilla sitten ihmettelemistä kun ei normaali suomalainen saa täyttää lottokuponkiaankaan rauhassa R-Kioskilla. Nyt varmaan minutkin haukutaan rasistiksi näiden mokuttajien toimesta vaikka huolenani onkin suomalaisen loton pelastaminen islamistien kynsistä

Lottovoitto on rikkaus ja voimavara sekä yksittäistapaus, jota ei voi yleistää.

No nyt en enää ihmettele, miksi ei ole voittoa tullut. Vakionumeroni kuin ovat 42, 42, 42, 42, 42, 42, 42

Jätän varmuuden vuoksi lottokupongista yhden numeron ruksaamatta, jotta ei varmasti tulisi täysosumasta mahdollisesti seuraavaa elämän raiteiltaan menoa.

”Lauantain oikea rivi!
Tai oikeastaanhan se olisi tyhmää kertoa teille…”
Etenkin kun arvonta on tällä kertaa sunnuntaina. HAH!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Mäntsälästä etsitään asekätkijöiden muistolaattaa

(EMMA) Mäntsälässä paljastetaan tänään asekätkijöiden muistokivi, mikäli se onnistutaan löytämään. Organisaattoreiden mukaan muistokivi on kätketty Sääksjärvelle niin hyvin, että tällä...

Close