Kategoriat
Kotimaa

Puolustusvoimat tiedottaa

(HELSINKI) Ilmavoimien hävittäjät tuhosivat viikonlopun aikana onnistuneesti useita asutuskeskuksia Helsingissä. Aiemmin ilmoitetun aikataulun mukaisesti koneet pommittivat Malmin, Myllypuron, Pihlajamäen, Pukinmäen, Tapulikaupungin ja Jakomäen lähiöitä lauantaina ja sunnuntaina kello 16.30-17.00.
Pommitukset ja hyvä sää keräsivät molempina päivinä paikalle mukavasti yleisöä.
”Pieniä jonoja on syntynyt lippuluukuille ja parkkipaikkoja on haeskeltu, mutta yleisö on hyväntuulista ja ohjelma kiehtovaa”, kertoi tapahtuman tiedottaja Tony Scott.
”Ajoittainen navakka tuuli on vaatinut lentäjiltä erityistä tarkkuutta, mikä tietysti luo kutkuttavaa jännitystä”, hän naurahti.
Ilmavoimat käytti tuhoamistehtävässä neljää BAE Hawk -suihkuhävittäjää sekä yhtä F/A-18 Hornet -rynnäkkökonetta. Pommituksissa sai surmansa kymmeniä tuhansia ihmisiä. Helsingin kaupunginhallitus oli valinnut pommituskohteet yhdessä Puolustusvoimien kanssa.

13 vastausta aiheeseen “Puolustusvoimat tiedottaa”

Viimeistään nyt nähdään että ne venäläiset ilmatorjuntaohjukset on ihan paskoja. Kaikki meni, mutta yhtään konetta ei saatu alas. Nyt kiireesti ostamaan amerikkalaisilta jotain kelvollista kalustoa.

Olen inttikoulutukseltani ilmavalvoja. En kuitenkaan valvo siviilissä iltapäivisin ilman korvausta, joten ilman valvontaa jäitte siis paitsi. Yöllä nyt tosin vähän valvotuttaa, mutta mitäpä tässä enää turhaan valvomaan ilman korvausta taaskaan. Vai panisinko kuitenkin nukkumaan mennyttä ilmanvalvonta-aikaa muistellen?

Ei muuten ole käsitelty ainakaan kaupunginhallituksessa eli lienee ollut joku muu salainen elin kyseessä.

Vieläkö jollekin on epäselvää millainen merkitys asevelvollisuudella on maallemme? Ruotsalainen palkka-armeija-håkan tuskin olisi samalla urheudella ja maanpuolustushengellä motittanut Jakiksen spurgukommandoa tai Myllikan stilettijengiä. Mannerheim haudassaan saa ylpeänä katsella hiekkakerrosten läpi, miten Suomi-poika puolustaa isänmaata epäkokoomuslaista roskasakkia vastaan! Kolminkertainen Fantastista-huuto!
”Mis tuo lökäpöksyse skeittaripoja pään varjo ossuup tuo metroasema merki kohal, nii sillo hänel tullooki noutaja. Nii mie oon päättänt häne osalt. Ja sitämukkaa rupiaa saamaa muut. Siin hyö taapertaat nii peräjälkee. Ai perkeleet. Työ että tiijä mikä teit vuottaa. Jos hyö mitä syntilöit on tehneet, nii anna sie taivaa äijä heil anteeks. Mut pijä kiirettä. Niit rupiaa tulemaa just.”

Sanoisitko, minkä lajin asutuskeskuksesta tarkemmin ottaen olisi kysymys? Jos harakan pesistä, Hawk sopii siihen tuhoon hyvin ja Hornetkin vähän koulutettuna, mieluiten kakspaikkaisena eli kaksilla munilla.
Mutta älä sotke harakka on eri pulu kuin haikara. Kakarat ja meidän eläkkeen maksajat – sitten joskus – jäävät sähiin, jos haikarat ja kätilöopisto matalaksi.
Asiahan ei minulle kuulu, mutta kyllä ainakin jokin pataljoona sukellusveneitä tai muu popula joutaisi korjaamaan ainakin pakkotöihin sen populan, mitä sanotaan valkopersushanhiksi, vai mitä ne nyt oli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehti 70 vuotta sitten: Hitler kehottaa suvaitsemaan myös suvaitsemattomia

(REINHEITSGEBOT) Saksan valtakunnankansleri Adolf Hitler on huolestunut eurooppalaisen yhteiskunnallisen keskustelun tasosta. Kanslerin mielestä julkisuus on muuttunut "poliittisen korrektiuden" riivaamaksi hyssyttelyksi,...

Close