Kategoriat
Arkisto

Lehti 70 vuotta sitten: Hitler kehottaa suvaitsemaan myös suvaitsemattomia

(REINHEITSGEBOT) Saksan valtakunnankansleri Adolf Hitler on huolestunut eurooppalaisen yhteiskunnallisen keskustelun tasosta. Kanslerin mielestä julkisuus on muuttunut ”poliittisen korrektiuden” riivaamaksi hyssyttelyksi, eikä sen vuoksi asioista enää uskalleta puhua.
”Nykyään ei enää suvaita niitä, jotka eivät suvaitse kaikkia”, Hitler pahoittelee.
”Jos minä esimerkiksi sanon, että vammaiset, sairaat, homot ja juutalaiset pitäisi tappaa, alkavat kaikki suvaitsevaisuusfasistit heti huutaa, että ei noin saa sanoa. Sananvapauskaan ei näille tasapäistäjille näköjään merkitse mitään”, hän puhisee Tiergartenstrasse 4:n etuovella.
Hitler huomauttaa, että valta on viime vuosina Saksassakin vaivihkaa siirtynyt punavihreille monikultturisteille, joille arvokasta tuntuu olevan kaikki muu paitsi perinteinen perussaksalainen elämäntapa ja arvot. Hyvänä esimerkkinä hän pitää paheksuntaa, jota esitettiin taannoisen kristalliyöksi nimitetyn tapahtuman jälkeen, kunnes SA-miehet tappoivat paheksujat.
”Tämä kampanjointi alkaa mennä jo överiksi ja kaikenkattavaksi ”tasa-arvo”-jumputukseksi. Kääntyy jo itseään vastaan. Suvaitsevaisuutta puolin ja toisin, pyydän”, kansleri sanoo kansalaiskeskusteua siteeraten.

26 vastausta aiheeseen “Lehti 70 vuotta sitten: Hitler kehottaa suvaitsemaan myös suvaitsemattomia”

Hörölörö hää hää. AFRIKKA SUOMALAISILLE!!! Pieru

Ei täällä kukaan suvaitsematon ole, vaan suvaitsevaisuuskriittinen.

Siinä se taas nähtiin miten käy, kun keskeneräisistä asioista ei saa keskustella.

Huikean terävää sarkasmia vai huolimattomasti peitelty poliittinen kannanotto? Sinä päätät.

Sääli että Hitler on perunut kaikki vaalit. Äänestäisin häntä, mutta miten tuon tämän nyt ilmi.

Uutisessa mainittiin Hitler. Siksi jätän koko uutisen huomioimatta, sillä Hitlerin mainitseminen on merkki todellisuudesta vieraantuneesta ja aivopestystä viherstalinistisuudesta, sekä tietysti äärisuvaitsevaisuudesta.
Olenkin jo pitkään harkinnut Lehden nettisivujen poistamista bookmarkseistani, ja nyt tuli viimeinen pisara! Vastedes luen vain blogeja sekä keskustelufoorumeita.

Ei alexxx, etkö ole huomannut mitä kaikkea ”poliittisella korrektiudella” voikaan ostaa…

Hitler -kortti on tosiaan sääntöjen mukaan pelattu virheellisesti, sillä tässähän esitettiin mauton väite että Hitler on Hitler.

Se on kans väärin jos ei hyväksytä että Zab-Zyblowicz ostaa Tampellan tykkejä jotka muka haisee natseille ja myy niitä sitten juutalaisille.
Kyllä pitää saada rahastaa molemmilla käsillä. Kunhan välillä pesee kätensä.

Äänestäkäämme seuraavissa vaaleissa Suomen Kansallissosialistista Työväenpuoluetta!

CIA, HELSINKI,
MEILTÄ VOITTE OSTAA TIETOJA ESIM. ARCTIC SEA-LAIVAN
SIJAINNISTA.

Niin, voihan sitä ostaa rahalla mitä tahansa kokoomusvetoisesta hallituksesta alkaen.

Joo ei liity aiheeseen mutta vilkaiskaa tämä juttu ja katsokaa kommenttien tasoa =) Elämme pimeässä, pimeässä maassa: http://www.hs.fi/juttusarja/kiiskinen/artikkeli/K%C3%A4sityksemme+hyv%C3%A4st%C3%A4+ja+pahasta+riippuu+henkil%C3%B6kohtaisesta+mielipiteest%C3%A4/1135248438292; Joo ei liity aiheeseen mutta vilkaiskaa tämä juttu ja katsokaa kommenttien tasoa =) Elämme pimeässä, pimeässä maassa: http://www.hs.fi/juttusarja/kiiskinen/artikkeli/K%C3%A4sityksemme+hyv%C3%A4st%C3%A4+ja+pahasta+riippuu+henkil%C3%B6kohtaisesta+mielipiteest%C3%A4/1135248438292;;

Anteeksi, en ole roolissa, vaan ajattelin kirjoittaa ihan mielipiteen tästä tekstistä. Mielestäni juttu oli oikein nokkela, nykyaikaisen kaunistelevan argumentoinnin yhdistäminen Hitlerin aikaan toimi aika hienosti. Hitler on kyllä vähän helppo väline, mutta kun juttu toimii niin valtakunnankansleria kehiin.

Suomalaisten ei ole hyvä ajatella, ja, jos
joku sitä erehtyy tekemään, niin sitä EI pidä missään
julkaista ! Kyllä jämpti on niin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Harjoitusjuttu päätyi vahingossa Lehden sivuille

Lehden verkkosivuilla oli tänään hetkellisesti näkyvissä kirjoitus, jonka otsikko oli "Pasilasta löytyi Otava-Kuvalehtien kalmo". Virhe tapahtui, kun Lehden toimittajat olivat...

Close