Kategoriat
Kotimaa

Helsinkiläisyysepidemia iskee Suomeen

(KEHÄKOLMOSEN SISÄPUOLI) Yhä useampi suomalainen sairastuu helsinkiläisyyteen. Pahiten tauti tarttuu nuoriin aikuisiin, paras vastustuskyky on vanhuksilla sekä niillä, jotka ovat taudin jo poteneet.
”Helsinkiläisyyden oireita ovat korkeat asumiskustannukset, raivostuttava puhetyyli, heikko Suomen maantieteen tuntemus sekä illuusio yksityisautoilun tarpeettomuudesta”, kuvailee Kansanterveyslaitoksen tutkimusprofessori Petri Hertta.
Tautia on löydetty myös varuskunnista, erityisesti Etelä-Suomessa. Eniten sairastapauksia on Helsingissä.
”Epidemian huippu nähtäneen huomenna, kunnes seuraava huippu tulee ylihuomenna, ja siitä induktiolla sitten vaan”, Petri Risti ennustaa.
Jos helsinkiläisyysepidemia kehittyy odotetusti, kouluja ja päiväkoteja joudutaan sulkemaan pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Viranomaiset ovat myös huolissaan siitä, mistä korvaavaa työvoimaa maakuntiin löytyy, jos helsinkiläisyys iskee toden teolla.
”Tulevaisuus näyttää huolestuttavalta. Oireita helsinkiläisyydestä on löydetty jo sellaisilta nuorilta, jotka asuvat satojen kilometrien päässä Helsingistä. Jos tartuntamäärät pysyvät tällä tasolla, ensimmäinen helsinkiläisyyteen kuollut on vain ajan kysymys”, professori Pata maalaa tulevaisuutta.
Maailman terveysjärjestö WHO ei ole erityisen huolissaan helsinkiläisyydestä. Sen mukaan riskiryhmässä ovat lähinnä somalialaiset ja venäläiset.

17 vastausta aiheeseen “Helsinkiläisyysepidemia iskee Suomeen”

Eksä heinähattu hiffaa et mun rotsi on byggal duunis?! Nii et älä sä mulle ala tai dokaan sua röökii!

Apteekista saa ilmaisesksi anti-helsinkiläis rektaalivoidetta,
eikä tarvitse maksaa, laskun hoitaa KMS kok kesk

Minä luin helsingin sanomista että Helsinki on tosi jees ja Metropolis. Miten Lehti uskaltaa kritisoida kaupunkia joka maksaa tuloveroillaan muulle suomelle heinäseipäät? Voi kuinka stadilaisia sorretaan!

20% uusista helsinkiläisyystapauksista on maahanmuuttajien aiheuttamia. Maahanmuuttajat levittävät tahallaan helsinkiläisyyttä. Helsinkiläisyysepidemia on osoitus maahanmuuttopolitiikan epäonnistumisesta.

Merkillistä. Luulin että junttius olisi suurin uhka kansanterveydelle. Sehän ilmenee useimmiten kotiteollisuus-tyyppisenä teinimäisenä viinankittauksena sekä duudsoni-tyyppisenä lapsellisena katoltahyppimisenä. Myös suomileijonapaidat sekä kaljuus viittaavat junttiutumiseen. Väkinäinen mie-sie-murteen käyttö merkitsee jo terminaalitapausta.

Enkefaliitteihin lukeutuva olkinukkenuha on muuten vielä hirveämpi kuin ”helsinkiläisyysepidemia” ja ”junttius” yhteensä 😀

Mullon slerba pydessä ton stadi-jutun takii. Se on nin saatanan kova juttu olla stadist et kaikki haluis sitä ja sit ne heittelee tualt landelta jotai väsynyttä läppää kateellisina ku ei niitten pokeri riitä muuttaa tänne sivistyksen parii. Imekää sykkivää hei.

Hesa sucks. Oulu rulez. Minunkin palkasta 2000€/kk menee Hesan köyhien ja byrokraattien ylläpitämiseen ja jonkun saatanan oopperatalon remppaan. Fuck off and die vitun paskaläjä ja siellä asuvat kusipäät.
Niin ja mun kakkosasunto on Casablancassa että ei oo junttiudesta kiinni se muutto sinne Hesan persreikään.

terveisiä JH että kun se nokia buumi siellä lesta kehdossa loppuu niin mä maksan sun työkkärit täältä etelästä käsin. voisit jo valmiiksi myydä sen city maasturin kun ei sillä metsässä voi ajaa ja kauppakassit ei mahdu taakse.
ps: yhtä juntti porukkaa sekä stadissa että siittä ylöspäin. varsinkin koko pohjan maan alue tulisi polttaa tasaiseksi ja sieltä karkaavat niinsanotut ”ihmiset” sulkea laitokseen missä opetettaisiin että lyöminen ei ole ainoa kommunikointi väline ihmisten kesken

Interaktiivinen sarjakuvanäyttely loviisassa Galleria Theodorissa. Jenni Hämäläinen on itse paikalla opettamassa sarjakuvan tekoa. Näyttely kertookin siis enemmän sarjakuvan teosta kuin valmiista töistä. Koululaisryhmät ovat tervetulleita. Janne Lusuan goottiseroottisia tauluja ja Jenni Hämäläisen pimeä puoli esitellään Halloween näyttelyssä. puku olis kiva.
26.10.-13.11.2009 Mariankatu 21, loviisan seudun taiteilija yhdistys.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Puolustusvoimat tiedottaa

(HELSINKI) Ilmavoimien hävittäjät tuhosivat viikonlopun aikana onnistuneesti useita asutuskeskuksia Helsingissä. Aiemmin ilmoitetun aikataulun mukaisesti koneet pommittivat Malmin, Myllypuron, Pihlajamäen, Pukinmäen,...

Close