Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Kansa tyytymätön SDP:n toimintaan nykyhallituksessa

(PARLAMENTARISMI) Suomalaisten mielestä SDP on epäonnistunut pahoin hallitustyössään meneillään olevassa taantumassa. Lehden varastaman mittauksen mukaan kansalaiset eivät pidä demariministerien elvytysratkaisuja riittävinä ja moittivat etenkin työllistämistukirahojen leikkauksia ja heikosti ajoitettuja veroleikkauksia. SDP:hen tyytymättömien osuus oli jopa 70%.
”Minusta etenkin kokoomus on saanut turhaan kärsiä demarien huonoista päätöksistä hallituksessa”, arvioi kyselyyn haastateltu työtön sairaanhoitaja Kerttu-Leppä Vamma.
Vastaajien enemmistö katsoi myös, ettei Suomen Nato-jäsenyys ole tuonut maallemme merkittäviä hyötyjä. Lisäksi noin 40% arveli, ettei liittyminen EEC:hen ole vielä ajankohtainen tällä vaalikaudella.
Kyselyyn vastasi noin 3000 satunnaisotannalla valittua tyhmää heinä-elokuun vaihteessa.

11 vastausta aiheeseen “Kansa tyytymätön SDP:n toimintaan nykyhallituksessa”

Häädetääns kommarisosialistit hallituksesta ensivaaleissa. Änestäkää perussuomalaisa.

Lisäksi haastateltavista 100% oli sitä mieltä, että naapurin Reiska on ”ruma, tyhmä ja väärässä”.

Puheenjohtaja Lipponen tekisi palveluksen hallitusyhteistyölle ja Suomen kansalle, kun lopettaisi pelkästään tunteisiin ja kantamattomiin argumentteihin perustuvan jarruttamisen, ja hyväksyisi että Suomen energiatuotannon tulevaisuus on ydinvoimassa.

En minä varsinaisesti vastusta asiaa, mutta olisin voinut käydä kaupassa heti aamusta! Ei ole niin heleppoa, ainakin kolme varttia se oli siellä. Huomenna muistan varmasti sen, kun SDP vaan syö ja ite katson vierestä.

Tavja Halonen on syyllinen kaikkeen pahaan maassamme. Näkeehän sen jo pukeutumisesta että hän on isänmaanpetturilesbofeministikommari. Ei edes Karjala-lippistä käytä.

Kokoomus rahoitti Vasemmistoliiton kampanjaa.
Vaalirahakohun ympärillä kuohuu kun viimeisin paljastus kertoo Kokoomuksen rahoittaneen Vasemmistoliiton kampanjaa jopa sadoilla tuhansilla euroilla. Kokoomuksen näkemyksen mukaan Vasemmistolla on ihan hyviä ajatuksia ja ne pitäisi saada valtakunnassa paremmin esille.
Jupakan yhteydessä paljastettiin Keskustan rahoittaneen Helsingin Sanomia, Vihreiden Ultra Bran comebackia ja paistien pokerinpelaajien Ilari Sahamiestä ja kumppaneita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Pisteytys ennustaa demaririskin

(GESUNDHEIT) Lundin yliopiston tutkijoiden mukaan demaririskin voi arvioida suhteellisen tarkasti terveydentilan perusteella. Tutkijoiden kehittämä riskipisteytys ennusti demariksi muuttumisen hyvin. Pisteiden...

Close