Kategoriat
Politiikka

Eläkevakuutussähkeet perjantaille

Liikenneministeri vaatii – Keskustalainen liikenneministeri Anu Vehviläinen (kesk.) vaatii puoluesihteeri Jarmo Korhosta harkitsemaan eroamista. ”Toivon että puoluesihteeri Korhonen harkitsee, ja sitten joko eroaa tai ei eroa. Lisäksi toivon, että A tai ei A”, Vehviläinen sanoo. Vehviläinen toivoo myös, että puoluesihteeri Korhonen vetää johtopäätökset, ottaa vastuun, tai molemmat.
Korhonen harkitsee eroa – Vaalirahamyrskyn silmässä jo toista kesää viihtyvä keskustan puoluesihteeri Jarmo Korhonen harkitsee eroa. ”Johan tuota muijaa on katseltu ihan tarpeeksi kauan. Uusi on sitäpaitsi jo kiikarissa”, Korhonen vinkkaa.
Paine Korhosta kohtaan kasvaa kristillisissä – Kristillisdemokraateissa vaaditaan jo keskustan puoluesihteerin Jarmo Korhosen eroa. Lehden tietojen mukaan moni kristillisten kansanedustaja on sitä mieltä, että Korhonen on puolueelle taakka. Puheenjohtaja Päivi Räsänen ei suostu kuitenkaan kommentoimaan asiaa. ”Puoluesihteeri vastaa vaalirahoituksesta. Korhonen kommentoi asiaa palattuaan lomalta” , Räsänen pyörittelee.

Yksi vastaus aiheeseen “Eläkevakuutussähkeet perjantaille”

Kaikki on vaan kateellisia, kun Korhoset lisääntyvät ja täyttävät maan.
Korhoset ovat voittamassa taistelun ekologisesta lokerosta Virtasten kanssa.
Nännännää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kankkusen suvun kesäjuhla lopahti toisena päivänä

(RYTÖLÄJÄ) Kankkusen suvun kesäjuhla käynnistyi riehakkaasti kesäviettäjien tanssiessa ja laulaessa myöhään yöhön. Toisena päivänä tunnelma kuitenkin lopahti täysin, eikä kellään...

Close