Kategoriat
Kotimaa Sähkeet

VR:n kesäjuhlat eivät lähteneet käyntiin

(TOIJALA-TOGGIS) VR-yhtiön perinteiset kesäjuhlat kokivat tänä vuonna pahanlaisen mahalaskun. Pääorganisaattori Kalervo Aslapin mukaan juhlat eivät tahtoneet millään lähteä liikkeelle, eikä kellään osallistujsta oikein kulkenut tällä kertaa.
”Myöskään tiedotus ei toiminut”, hän pahoittelee.
Aslap arvioi, että juhlat joudutaan todennäköisesti korvaamaan linja-autoilla.

Yksi vastaus aiheeseen “VR:n kesäjuhlat eivät lähteneet käyntiin”

Ratapenkkaan huohottaen nojannut hutikkainen asemapäällikkö kertoi, että hyvää kyytiä etenevän juhannusviikon juhlien anniskelu toimi kuin hitaanpuoleisen, myöhästelevän liikennevälineen käymälä – tipoittain, tosin osin lammikoiksi asti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *