Kategoriat
Politiikka

Vanhanen: En tiedä, mutta otan selvää

(UUNIPERUNA NOM NOM NOM) Pääministeri Matti Vanhanen (ceauşesc.) kertoi, ettei hän ollut asiasta tietoinen, mutta pyrkii ottamaan selvää heti kun mahdollista. Vanhanen sanoi, että tässä vaiheessa hän ei ollut aivan varma, mistä asiassa on oikeastaan kyse, mutta hän on ehdottoman varma siitä, ettei ole tiennyt asiasta.
Päämufti pitää hyvin mahdollisena, että puoluesihteeri Jarmo Korhonen tiesi asiasta, muttei kertonut siitä Vanhaselle.
”Tai ainakaan en muista, jos näin on käynyt. Mikä siis ei tarkoita, että niin olisi käynyt, vaikka aiemmin olisinkin sanonut, että niin… ei olisi käynyt, ja joka tapauksessa KORHOSEN VIKA!” pääministeri selvensi kantaansa.

11 vastausta aiheeseen “Vanhanen: En tiedä, mutta otan selvää”

Meillä on puolueessa semmoinen työnjako että minä muistan sen mistä on hyötyä ja puoluesihteerin tehtävänä on muistaa muut asiat.

Turha muuten valittaa ettei tässä maassa rikkaat saisi rahoilleen vastinetta. Kun yksi rikas siepataan, lähtee liikkeelle satamäärin poliiseja, armeija ja ilmavoimat, ulkomailtakin rynnätään avuksi. Köyhiä saa kadota jäljettömiin harva se päivä eikä koira perään hauku.

supon Johtaja pitää vanhasta suurena turvallisuusriskinä
tyhmille ja vielä tyhmemmille

Sirkka-Liisan tarjoama raaka kuutti on saanut Matin
mielisairaalabakteerin hyrräämään

Taisin laittaa eilen pitsaani juustoa. Ja hyväähän se oli. Vai oliko sittenkään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
VR:n lakko korvataan

(ASEMA) VR:n kello kolmeksi suunniteltu lakko korvataan meijerityöntekijöiden liiton lakolla. Ulosmarssi alkaa kahdenkymmenen minuutin kuluttua pohjois-Suomessa ja jatkuu aiemmin ilmoitetusta...

Close