Kategoriat
Politiikka

Vanhanen: en tiedä aamupalasta, mutta otan selvää

(AAMUPÖYTÄ) Pääministeri Matti Vanhanen (kesk) sanoo, ettei hän ole tietoinen aamupalan sisällöstä, mutta on pyytänyt puoluesihteeri Jarmo Korhosta (kesk) ottamaan asiasta selvää mahdollisimman pian.
”Ymmärsin kyllä, että olin saapunut aamiaispöytään, mutta minulle ei ollut selvää, oliko tarjolla muroja vai puuroa ja hedelmiä vai marjoja”, pääministeri sanoi.
Viime vuonna Vanhanen väitti syöneensä aamupalaksi vain kaksi palaa ruisleipää, eikä hän muistanut, missä aamiainen oli syöty.
”Puolitoista vuotta myöhemmin en valitettavasti paikkaa muistanut. Välissä oli varmaan 500 muuta aamupalaa”, Vanhanen puolustautui.

2 vastausta aiheeseen “Vanhanen: en tiedä aamupalasta, mutta otan selvää”

Paavo Lipponen, Raimo Sailas ja Matti Vanhanen kilpailivat, kuka syö eniten aamupalaksi.
”Noh minähän söin tuossa aamiaiseksi Putinin lounaan, aika paljon tartti syödä, jotta itämeriputki saatiin lobatuksi.” totesi Lipponen. ”NOH, minä söin aamulla opiskelijoiden rahat, lounaalla tosin oksensin ruuan alvin tuplaksi, joten en ihan kaikkea opiskelijoiden rahoja jaksanut.” Totesi Raimo Sailas. Johon Korhonen totesi: ”Matti oli mukana kesärannan aamiaisella, jossa syötiin ainakin parit Kehittyvien Maakuntien Suomen uuniperunat. Annan perunoiden koosta selvityksen, mikäli Matti haluaa, että tämä asia selvitetään pohjia myöten.”

Matti Vanhanen haluaa muistuttaa lisäksi, että osan aamupaloista on syönyt hänen kaksoisveljensä, Heinz Vanhanen. ”Heinz juo aamiaisellaan teetä yritysjohtajien kanssa, minä kahvia puoluetoimiston väen, mitään ristiriitaa ei ole.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vanhanen: En tiedä, mutta otan selvää

(UUNIPERUNA NOM NOM NOM) Pääministeri Matti Vanhanen (ceauşesc.) kertoi, ettei hän ollut asiasta tietoinen, mutta pyrkii ottamaan selvää heti kun...

Close