Kategoriat
Politiikka

Timo Soini unohti sloganinsa kotiin

(MISSÄ EU?) Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini on nähty ensimmäistä kertaa julkisuudessa ilman slogania. Poikkeuksellinen tapaus sattui iltapäivällä Helsingin keskustassa. Soinilla oli mukanaan tuttuun tapaan Millwallin kannatushuivinsa sekä kosiskeleva asenne, mutta sloganit olivat unohtunet kotiin.
”Missä EU – siellä, öö, siis, no siellähän se. Keski-Euroopassa. Ämm, tuota”, Soini aloitti.
”Perussuomalainen palovaroitin… äh, eikäko, joka kotiin? Eteisen kattoon? Siis niinku että”, hän jatkoi ja poistui harmistuneena kauppahallin suuntaan.
Perussuomalaisilta odotetaan kuitenkin EU-vaaleissa merkittävää voittoa ja jopa kahta europarlamenttipaikkaa. Kokkolalainen paikallinen mies Juhani Katkera arvioi menestyksen salaisuudeksi puolueen raikkaita linjauksia.
”Minunkin mielestäni paras tapa ajaa huono-osaisten ja sorrettujen asemaa on potkia päähän vielä huono-osaisempia ja sorretumpia”, Katkera tuumaa.

2 vastausta aiheeseen “Timo Soini unohti sloganinsa kotiin”

Tiomo Soini on tavattu harhailemassa kadulla. Viulu poskellaan hän hyräilee että
Olen rakastunut taruolentoon. Kun olin nuori tapasin Europen. Nyt joka aamu tappelemme ja illalla rakastumme

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ulkoministeri Stubb nimettiin avaukseen Liechtensteinia vastaan

(OI SUOMI OI!) Suomen jalkapallomaajoukkue saa kahteen kesäkuun kotiotteluunsa mielenkiintoisen vahvistuksen, kun ulkoministeri Alexander Stubb (kok) liittyy joukkueen riveihin. Päävalmentaja...

Close