Kategoriat
Urheilu

Ulkoministeri Stubb nimettiin avaukseen Liechtensteinia vastaan

(OI SUOMI OI!) Suomen jalkapallomaajoukkue saa kahteen kesäkuun kotiotteluunsa mielenkiintoisen vahvistuksen, kun ulkoministeri Alexander Stubb (kok) liittyy joukkueen riveihin. Päävalmentaja Stuart Baxter ilmoitti viime hetken vahvistuksesta lauantaina iltapäivällä.
Brittivalmentajan mukaan joukkue saa Stubbista erittäin juoksuvoimaisen ja fyysisen pelaajan, joka isona ja ulottuvana miehenä tuo voimaa myös Suomen pääpeliin.
”Mr. Stubb pelaa keskikentällä, Litmasen alapuolella. Todennäköisesti hän saa melko vapaan roolin ja tukee tarvittaessa Eremenkon ja Johanssonin nousuja laidoilta”, Baxter sanoi.
Lehden saamien tietojen mukaan Stubbin myötä Suomi siirtyy aiemmin kaavaillusta 4-2-3-1-systeemistä maajoukkuetasolla hieman harvinaislaatuisempaan 4-2-Stubb-3-muodostukseen.
Päävalmentaja ei säästellyt ylisanoja kehuessaan uutta vahvistustaan.
”Hän tuo keskikentällemme pelinopeutta, pallovarmuutta ja luovuutta. Lisäksi hän antaa erittäin painavia kierteisiä vapaapotkuja molemmilla jaloilla ja luo henkeä pukukoppiin”, Baxter sanoi.
Stubb itse oli maajoukkuekutsusta otettu.
”Tästä tulee fantastinen lauantai, olen pikkujätkästä asti ollut Suomen fani! Hieman jännittää pelin alla, mutta eiköhän jännitys kaikkoa kun kello lyö seitsemän ja tuomari viheltää pilliin. On aivan upeaa pelata Suomen paita päällä legendaarisella Olympiastadionilla”, Stubb ennakoi blogissaan.
Ulkoministeri liittyi maajoukkueen harjoituksiin iltapäivällä. Hän läppäsi Mikael Forssellin kanssa ylävitosta, lahjoitti Saksaan siirtyvälle Sami Hyypiälle suomi-saksa-suomi-sanakirjan ja vaihtoi kuulumiset päävalmentajan kanssa.
”Vaimoni on skottilaista sukua, ja kävi ilmi, että myös Baxterilla on kaukaisia sukulaisia samalla suunnalla. Sovimme kesän lopuksi tapaamisen Skotlantiin – tietenkin kilteissä”, Stubb kirjoittaa.
”Lisäksi keskustelin Jonatan Johanssonin kanssa Ahvenanmaan itsehallinnosta ja pyysin Littiä lähettämään terveisiä kauniille vaimolleen. Alexei Eremenkon kanssa pohdin hetken aikaa Alexei- ja Alexander-nimien etymologiaa. Todella loistavia jätkiä, tunnelma maajoukkueessa on aivan upea. Tästä tulee loistava ilta!”

6 vastausta aiheeseen “Ulkoministeri Stubb nimettiin avaukseen Liechtensteinia vastaan”

Äkkiä se tumppi pois siitä Lichtenstain matsista. Se on säästettävä ruohtalaisten potkittavaksi. Eikä sitä nyt oikein rökäletappiota kääpiövaltiolta.
Se valmentaja, mikä tuon teki, penaltiin ja ainakin 2, mieluummin 5 minuuttia törkeästä Suomen joukkueen taklauksesta korkealla mailalla ja liukkaalla monolla.

Minä luulin että Stubb valmistautui puolustamaan raskaan sarjan mestaruuttaan Nikolay Valuevia vastaan. Niin ja missä välissä hammaspeikkomme näiden potkupalloturnajaisten ohella ehtii rikkoa Usain Boltin maailmanennätykset, ratkaista NHL:n finaalipeli ja kyntää kyinen pelto? Kysyn vain.

-Kyllä yksi Stubid aina 1/100 liechtensteinilaista vastaa
-Stadionilla on väkeä kuin Liechtensteinin ruhtinaskunnassa

Oi Stubbi on!
Oi Stubbi on!
Oi Stubbi on niin ihana
On meillä sauna, viina ja kirves
Oi Stubbi on niin ihana

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
General Motors löysi Hummerille ostajan Kiinasta

(RUOSTEVYÖHYKE) Maanantaina velkasaneeraukseen hakeutunut General Motors kertoi myyneensä ensimmäisen Hummer-maasturinsa Vitun Pitkään Aikaan. Yhtiö ei paljastanut ostajan nimeä eikä kauppasummaa....

Close