Kategoriat
Kotimaa

YLE kehittää Jungnerille vihdoin oman persoonan

(FACEBOOK) YLE on julkistanut yleisölle avoimen ideakilpailun, jonka tehtävänä on kehittää pikavauhtia pääjohtaja Mikael Jungnerille oma persoona, jonka kaupallisten medioiden johtajat sitten voisivat tuhota.
Nykytilanne on yhtiölle varsin ongelmallinen, sillä Jungnerilla ei ole toistaiseksi ollut mitään persoonaa tuhottavaksi asti.
Ideakilpailuun otetaan YLEn persoonaosaamiskeskuksen mukaan vastaan ihan kaikki ehdotukset, paitsi jos niihin liittyy jollain lailla Facebook. Myöskään johdon personal trainereista ei toivota puhuttavan ainakaan kovin suureen ääneen.
Persoona on tarkoitus tuhota syyskaudella esitettävässä koko perheen viihdeohjelmassa, jonka juontaa joko Antero Mertaranta tai säröytynyt yöastia.

3 vastausta aiheeseen “YLE kehittää Jungnerille vihdoin oman persoonan”

No niin kun reporadio taas niin ei voi olla olematta. Maahanmuutto ystävä ja verovaras mediamaksu kommunistijuonija ja jaksaa vain. MIKÄ SIINÄ ON!?!? POIS!!!

Ehdotan, että Jungnerille pystytetään patsas, jonka tuholaiset voivat käydä höyhentämässä ja tervaamassa.
Patsaalla olisi mietiskelevän Aleksis Kiven asento ja Mooseksen apulaisen nöyrä palvelijan mieli.

”Yle suunnittelee Mannerheimin ratsastajanpatsaan muuttamista”
Tuoreimpien tietojen mukaan YLE:n hallintoneuvosto kaavailee muuttavansa Mannerheimin ratsastajanpatsaan ulkoasun nykyistä YLE:n johtajaa muistuttavaksi. Tarkoituksena on säästää rahaa ja muuttaa vain kasvokuva.
Teolla ei ole mitenkään tarkoitus vihjata että M.Jungerilla olisi jotain yhteistä C.G.E. Mannerheimiin kohdistuneisiin homoseksuaaliväitteisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vanhasen parlamentarismista Suomen uusi vienti-innovaatio

(INSEIN) Maailmanpankki ja kansainvälinen valuuttarahasto IMF aikovat tehdä suomalaisesta nykyparlamentarismista malliesimerkin demokratiaa tavoitteleville valtioille. IMF:n edustajien mukaan Matti Vanhasen (kex.)...

Close