Kategoriat
Kotimaa

Oinosen avioliitto kuohutti eduskunnassa

(ALABAMA) Eduskunnassa haettiin tiistaina sopivaisuuden rajoja. Perussuomalaisten eduskuntaryhmä tulistui tiedustelemaan, josko maailmassa pian kysellään oikeutta mennä naimisiin Pentti Oinosen (pers) kanssa. Asia nousi esiin, kun eduskunnassa keskusteltiin homoparien adoptio-oikeudesta.
”Kysymme, onko pelättävissä että maailmalla aletaan esittää vaatimuksia siitä, että ihmisen on pian saatava mennä naimisiin rakkaan hauvelin kanssa” ryhmän puheenvuorossa todettiin. ”Rakkaalla hauvelilla” ryhmä viittasi nimimerkkiin, jolla Oinonen vakituisesti esiintyy seksuaalisten alakulttuurien suosimilla seuranhakupalstoilla.
Samalla eduskuntaryhmä ilmaisi huolensa siitä, että lapsille voi jäädä ”valtavan syvät haavat”, jos he tietävät Pentti Oinosen rakastelevan viereisessä makuuhuoneessa. Ryhmä ilmoitti pelkäävänsä myös kaikkea itselle outoa ja vierasta.

6 vastausta aiheeseen “Oinosen avioliitto kuohutti eduskunnassa”

Traumaattisinta on se, että tietää Oinosen rakastelevan viereisessä makuuhuoneessa itsensä kanssa.

Oikeastaan minuun on jättänyt valtavan syvät haavat tieto siitä, että Pentti Oinenen on joskus rakastellut ja saanut jälkeläisiä.
Kysyn, onko pelättävissä, että maailmalla aletaan esittää vaatimuksia siitä, että Pentti Oinosen on saatava edelleen lisääntyä, vaikka tutkimusten mukaan sisäsiittoisuudella on haitallisia vaikutuksia niin yksilöön kuin yhteisöönkin.
Arvelen, että 30 vuotta sitten kaikki Pentti Oinoselle poliitikon uraa ehdottaneet ansaitsisivat sakinhivutuksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kysely: Koirien enemmistö ei halua naimisiin Pentti Oinosen kanssa

J Jongsma (BASIC FINNS) Perussuomalaisten kansanedustaja Pentti Oinonen ei olisi mieluinen aviokumppani, arvioi enemmistö suomalaisista koirista. Lehden teettämässä mielipidemittauksessa noin...

Close