Kysely: Koirien enemmistö ei halua naimisiin Pentti Oinosen kanssa

0
8

A Very Pink PoodleCreative Commons License J Jongsma

(BASIC FINNS) Perussuomalaisten kansanedustaja Pentti Oinonen ei olisi mieluinen aviokumppani, arvioi enemmistö suomalaisista koirista. Lehden teettämässä mielipidemittauksessa noin 80 prosenttia sanoi, ettei ottaisi Oinosta puolisokseen. Loput 20 prosenttia keskittyi vastaamisen sijasta kihnuttamaan itseään tuolinjalkaa vasten.

Kyselyä varten Lehden avustaja kiusasi muutamia pitkäkarvaisia mäyräkoiria Linnunlaulun koirapuistossa, kunnes hänet ajettiin pois.

8 lukijakirjettä

 1. Pena O. sanoo:

  Nyt pitää käsittää että sananvapaus on suomessa korkeammissa käsissä, eli arkadianmäellä. Jos pojat tämä homostelu ei lopu niin KRP sulkee sivut!

  (0)
 2. Mandrillinnoutaja sanoo:

  Haukkuivatko ne Oinosta, vai murisiko suurin osa? Eikö kukaan kuolannut Oinosen perään? Kihnuttaminen on kyllä selvä merkki asiasta. Intternetissä tekään ette tiedä että olen koira ja että en maksa veroa.

  (0)
 3. Itävalta-Unkarin Vinttikoira sanoo:

  Oinonen NoNo! Berlusconi SiSi!

  (0)
 4. Milou sanoo:

  Sacre bleu, mine en missän tapauksesa menisi avioon näin sivistymätömän perssuomalaisihmisen kansa. Joku raja sentän. Mon Dieu!

  (0)
 5. Jussi Halla-Adhominem sanoo:

  Koirien avioliitoista on voitava puhua, minua ja seuraajiani vainotaan, yhyhy punaviherstalinismi, noitavainojen meininkiä. Vihreät ovat pahimpia homofooobikkoja, tiedän koska heitä ennen äänestin.

  (0)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.