Kategoriat
Politiikka

Kysely: Koirien enemmistö ei halua naimisiin Pentti Oinosen kanssa

A Very Pink PoodleCreative Commons License J Jongsma
(BASIC FINNS) Perussuomalaisten kansanedustaja Pentti Oinonen ei olisi mieluinen aviokumppani, arvioi enemmistö suomalaisista koirista. Lehden teettämässä mielipidemittauksessa noin 80 prosenttia sanoi, ettei ottaisi Oinosta puolisokseen. Loput 20 prosenttia keskittyi vastaamisen sijasta kihnuttamaan itseään tuolinjalkaa vasten.
Kyselyä varten Lehden avustaja kiusasi muutamia pitkäkarvaisia mäyräkoiria Linnunlaulun koirapuistossa, kunnes hänet ajettiin pois.

8 vastausta aiheeseen “Kysely: Koirien enemmistö ei halua naimisiin Pentti Oinosen kanssa”

Nyt pitää käsittää että sananvapaus on suomessa korkeammissa käsissä, eli arkadianmäellä. Jos pojat tämä homostelu ei lopu niin KRP sulkee sivut!

Haukkuivatko ne Oinosta, vai murisiko suurin osa? Eikö kukaan kuolannut Oinosen perään? Kihnuttaminen on kyllä selvä merkki asiasta. Intternetissä tekään ette tiedä että olen koira ja että en maksa veroa.

Sacre bleu, mine en missän tapauksesa menisi avioon näin sivistymätömän perssuomalaisihmisen kansa. Joku raja sentän. Mon Dieu!

Koirien avioliitoista on voitava puhua, minua ja seuraajiani vainotaan, yhyhy punaviherstalinismi, noitavainojen meininkiä. Vihreät ovat pahimpia homofooobikkoja, tiedän koska heitä ennen äänestin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Seksiä tihkuvat tanssisähkeet alkuviikolle

Irtisanomiset uhkaavat iltapäivälehdissä - Tanssii tähtien kanssa -kilpailun loppuminen on romahduttanut iltapäivälehtien työvoiman tarpeen. Sekä Iltalehti että Ilta-Sanomat uhkaavat irtisanoa...

Close