Kategoriat
Urheilu

Leijonamiehistö sai yllätysvahvistuksen – Stubbin kisapassi leimattiin

(ZÜRICH) Suomen jääkiekkomaajoukkue sai maanantaina toisenkin mielenkiintoisen vahvistuksen, kun puolustaja Lasse Kukkosen lisäksi myös ulkoministeri Alexander Stubb (kok) liittyi Leijonamiehistöön.
”Tämä on minulle aivan upea haaste. Jo skidinä katselin maajoukkueen matseja, ja siitä asti olen fanittanut Suomen lätkämiehistöä. Aivan mahtavaa. Tää on kerrassaan upea juttu!” Stubb hehkuttaa blogissaan.
Stubb sai kutsun maajoukkueeseen kesken sunnuntaisen Länsiväyläjuoksun. Taivallettuaan 17,4 kilometrin matkan hän puki ylleen lyhyenmallisen märkäpuvun, ui Helsingistä Suomenlahden yli Tallinnaan ja jatkoi sieltä pyöräillen Sveitsiin.
”Varsovan, Berliinin, Nürnbergin ja Stuttgartin kautta matkaa tuli yön selässä noin 2300 kilometriä. Keski-Euroopassa kevät on jo pitkällä, maisemat olivat aivan fantastiset. Tarkkailin erityisesti Puolaa, joka kehittyy nopeaa vauhtia. Vaikka finanssikriisi nyt koetteleekin, niin Puolassa tehdään hiljaista hyvää työtä. Eurooppa saa olla ylpeä Puolan kaltaisista maista”, Stubb kirjoittaa.
Lehden tietojen mukaan Stubbista haetaan piristysruisketta Suomen kakkoskenttään. Klassisena sentterinä tunnettu ja kohtuullisen isokokoinen Stubb muodostaisi Sami Kapasen kanssa luontevan ja vaarallisen tutkaparin. Päävalmentaja Jukka Jalonen oli kuitenkin vielä maanantaina vaitonainen päätöksistään.
”Hei, hei, hei! Mikäs saatanan mies te oikein olette? Nää on maajoukkueen harjoitukset, ei tänne saa tulla” hän kommentoi Stubbin luistellessa Leijonien mukana aamujäälle.
Ulkoministerin jätkämäinen olemus ja itsevarma pukukoppitsemppi kuitenkin sulattivat Jalosen muutamassa minuutissa.
”Hän on hyvä tyyppi, johtaja-ainesta. Liikkuu hyvin keskikaistaa, on kiekkovarma ja antaa limpun Kapaselle täyteen vauhtiin. Ei varmasti purista mailaa tiukassakaan paikassa, ja aina ensimmäisenä omassa päässä puolustamassa. Varmasti hyvin mukana jo tänään Tanskaa vastaan”, hämmentynyt Jalonen kuvaili kun Stubbin kisapassi oli leimattu.
Stubb kotiutui uuteen porukkaan nopeasti ja haastoi heti aamulla koko maajoukkueen huoltohenkilökuntineen Cooperin testiin, karkkilakkoon, miniolympialaisiin, kädenvääntöön ja tikkakisaan. Lisäksi hän sai Ilta-Sanomien 10 kysymystä -visassa 20 oikeaa vastausta.
”Ihan tsägällä”, ulkoministeri kommentoi.

13 vastausta aiheeseen “Leijonamiehistö sai yllätysvahvistuksen – Stubbin kisapassi leimattiin”

Jalonen sai tuta millaista on jääkiekkoilevien nuorten vanhempien viha. On saatana maksettu järkyttävät lisenssimaksut ja noukittu koiranpaskoja pitkin Itämerta, jotta on saatu hillot jäävuoroihin ja sitten poika istuu perkele vilttiketjussa. Isä soitti vihaisen puhelun valmentajalle ja johan irtosi pikku-Alexille pelipaikka.
http://www.iltalehti.fi/urheilu/200901218696765_ur.shtml

Täähän on melkein kopio äskeisestä kansalaisjournalismi uutisesta!! Mutta onhan se hyvä, että MM-kisojen voitto ratkaistaan NHL-peleillä rapakon takana. Olishan se nyt jotenkin tyhmää, että kisat pelattais läpi täysin samalla joukkueella… eihän siinä ole mitään järkeä! Hyvään joukkuehenkeen kuuluu, että surkeimmat kaverit lähetetään kotiin ja otetaan äijiä lisää pelaamaan se yksi ratkaiseva, tappioon päättyvä, puolivälieräottelu.

Unohditte pääasian. Ministerin suuret, valkoiset hampaat ovat nyt Suomen hyökkäyksen pääasialliset syömähampaat puhumattakaan ikenistä, jotka paitsi fantastiset, ovat ylivoiman uusi toivo.

Eikös Stubbi-uutisten olisi jo aika saada oma osastonsa paavi-reportaasien tapaan?

Stubbi-uutisten ja Paavi-raporttien rinnastus on vakava Pyhäinhäväistys, jonka maailman kaikki katoliset, paitsi Timo Soini, tuomitsevat jyrkästi!

Tää on yksinkertaisesti paras juttu yksinkertaiselta Lehden toimitukselta 🙂 Hurraa, hurraa, hurraa! *nauraa*

Ei niinkään yllätys: Stubb tuo mukanaan joukkueelle vahvistuksena uuden kisapapin, urheiluministeri Stefan Wallinin.
Lähetettiin kaksi pahkasikaa kultaa jyrsimään, kertoo Wallin huumorin pilke silmäkulmassaan terveisinä tasavallan äidiltä.

Olette vaan kateellisia. Kaikkihan toki tietävät, että kitakielekkeen koko on suoraan verrannollisen SEN kokoon.

Hahmot on perseestä. Imago on perseestä. Lehden spämmifiltteri on perseestä. Äänestäkää läskiä alipalkattua avustajaa niin loppuu toi perseily. Ja keittäkää kahvinne itse.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Törkeä ja laaja eläinten kidutus paljastunut Suomessa

(VALIO) Suomen Eläintensuojelujärjestö on julkistanut suomalaisissa maidontuotantolaitoksissa salaa kuvattua materiaalia. Videoilla näkyy törkeää eläinten kidutusta ja hyväksikäyttöä. Järjestön mielestä video...

Close