Kategoriat
Politiikka

Pääministeri Vanhanen harmissaan Compare People -sijoituksensa muutoksesta

(PUTKET) Pääministeri Matti Vanhanen piti tiedotustilaisuuden, jossa hän ilmaisi tyytymättömyytensä Compare People -sijoituksiensa kehitykseen Facebookissa. Pääministeri lupasi ”etsiä ja vittu tuhota” henkilöt, jotka olivat heikentäneet hänen rankingiaan.
”Sain aamulla meilin, jonka mukaan olen #4 sexiest (lost 1 place), #3 most powerful (lost 2 places) ja #2 funniest (lost 1 place). Anteeksi mutta miten demarin perseessä voin olla vasta kolmanneksi voimakkain, meitsi on kuitenkin pääministeri, vai enkö, hä?” selvästi hermostunut Vanhanen luki paperista.
”Tuhoan! Vittu niin tuhoan noi tyypit, saatana!” jatkoi hän vielä.
Samaan aikaan Sdp järjesti oman varjotiedotustilaisuuden, jossa esiteltiin uusi FB-ohjelma ”Juttele kivoja Jutalle”. Ohjelma ei tee mitään. Puheenjohtaja Jutta Urpilaisen mukaan kyseessä on merkittävä päänavaus uuden internet-ajan politiikalle, jonka ytimessä on se, että puolue voi olla kuuntelematta äänestejiä myös uusissa medioissa.

7 vastausta aiheeseen “Pääministeri Vanhanen harmissaan Compare People -sijoituksensa muutoksesta”

Onko nyt ihan varmaa, että kyse on todellakin pääministeristä eikä pariskunta Mikkosesta (joka luultavasti kuvittelee olevansa pääministeri)?

Kaikkein ensimmäiseksi haluan kiittää puolueaktiiveja heidän tärkeästään panoksestaan
uuden internet-ajan politiikan luomisessa, toiseksi haluan kiittää puolueaktiiveja heidän tärkeästä panoksestaan uuden uuden internet-ajan politiikan muodostamisessa, toivoisin vielä ja haluaisin erityisesti vielä kiittää puolueaktiiveja uuden internet-ajan politiikan muodostamisen edistämiestä!

Matti Vanhanen’s IQ = 132
Oletko älykkäämpiä kuin Matti? Ole meidän 1 minuutin IQ Test!
Testaa Henkinen Ikäsi
Oletko Älykkäämpi Kuin Ystäväsi? Luuletko että sinulla on Korkea IQ?

Hyväksy kutsu ryhmään ”Autetaan monikulttuuriset ystävämme stratosfääriin”?

Nyt menitte liian pitkälle! Tämmöistä ei tarvitse kenenkään reserviläisen sietää!!!! En lue enää ikinä paskaa blogianne. Sivari-homot!!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ahosen paluu innoitti muitakin vanhoja pieruja

(TAMPERE/HELSINKI). Kuningaskingi Janne Ahosen perheen päätös palata mäkihypyn huipulle on aloittanut legendaaristen suomalaisurheilijoiden joukkomarssin takaisin parrasvaloihin. Vain päivä Ahosen ilmoituksen...

Close