Kategoriat
Aikakaus

Maanantaihin asti aikaa tilata Aikakaus-Lehti

Aikakaus-Lehti 1/2009 sujahtaa kohti painokoneita alkuviikosta. Mikäli haluat saada lehden postissa, nyt on oikea aika tilata. Maanantaihin mennessä saapuneet tilaukset ehditään käsitellä, mutta sen jälkeen pitää piipahtaa Akateemisessa kirjakaupassa tai odotella seuraavaa numeroa.
Tilaaminen onnistuu ältsin näppärästi netissä. Hinta on vanha kunnon tuttu-puttu 30 euroa, jolla saa neljä kertaa enemmän asiaa kuin neljässä Suomen Kuvalehdessä.

6 vastausta aiheeseen “Maanantaihin asti aikaa tilata Aikakaus-Lehti”

Jukopliut! Mielettömän hieno julkaisu! lähettäkää tänne kuralle, siis Rukalle.

Mitenkäs se Lehden Eero-painos samettisen pehmeälle arvopaperille painettuna paikallisjakeluna intiimissä yksityisessä tilassa istuen luettavaksi?

Muuten tilaisin mutta lex nokia-kriittinen viimeaikaisessa gallup-vastausvaihtoehdossa paljasti toimituksen Hesarin tasoisiksi vihervasemmistopiipertäjiksi joiden hengentuotoksista en maksa penniäkään edes tullakseni niiden päälle. Perheenyhdistämispäätöksellä tuotu somali yhtyköön perseeseenne väkisin.

Lehden laskutusreskontra on saamaton, Lehden sain jo aikoja sitten mutta laskua en. Kannattaisiko tilata Passeli-Ahdilta Passeli-Pro? Tai siirtäkää laskujen periminen suoraan Intrum Justitiaan. Justitian asiakasnumeroni on 44223.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Pääministeri Vanhanen harmissaan Compare People -sijoituksensa muutoksesta

(PUTKET) Pääministeri Matti Vanhanen piti tiedotustilaisuuden, jossa hän ilmaisi tyytymättömyytensä Compare People -sijoituksiensa kehitykseen Facebookissa. Pääministeri lupasi "etsiä ja vittu...

Close