Kategoriat
Kansalaisjournalismi Urheilu

Ahosen paluu innoitti muitakin vanhoja pieruja

(TAMPERE/HELSINKI). Kuningaskingi Janne Ahosen perheen päätös palata mäkihypyn huipulle on aloittanut legendaaristen suomalaisurheilijoiden joukkomarssin takaisin parrasvaloihin.
Vain päivä Ahosen ilmoituksen jälkeen tulevia mitalikahveja juotiin Tampere-talossa ja Tullinpuomin Shellillä. Kyllä vain, Timo Jutila palaa Tapparan ja Leijonien paitaan (kokoa 8XL).
”Luulin, et yli 30-vuotiaat ei saa urheilla kuin nakke naulaan ja ylämummo naps näin”, nauratti Jutila toimittajalaumaa ja Kalervo Kummolaa Tampere-talossa. Juti väitti laihtuneensa yli 40 kiloa pelkästään jättämällä ruokavaliostaan pois valaanrasvan, kokonaiset kalkkunat ja raakamallaksen.
Samaan aikaan Tullinpuomin Shellin ihmeteltiin, minne minikarjalanpiirakat katosivat. Shellillä tiedotettiin peräti kahden (2) suomalaisen yleisurheilusuuruuden paluusta. 111-vuotias Paavo Nurmi ja rajavartija Seppo Räty aikovat hekin hypätä Suomen ulos lamasta. Tai jotain.
”Paikat jäykkinä, ei kauan”, murisi Nurmi. Helsingin-tilaisuudessa kaikkia nauratti ihan kauheasti, kun SUL:n tiedottaja Anna Munkaikkikestää yritti pukea pelkkiin pronssisiin pikkushortseihin verhoutuneelle Pavelle sponsoripaitaa päälle.
Saksan jalkapallomaajoukkueen pelipaitaan pukeutunut Räty söi kaikki minikarjalanpiirakat ja näytteli valokuvaajille kansainvälisiä käsimerkkejä (mm. ”Onkimani kala oli suurin piirtein näin pitkä” ja ”Meteoriitti laskeutui tuohon.”).
(Jutun kansalaistoimitti Jan Jerkkoff.)

4 vastausta aiheeseen “Ahosen paluu innoitti muitakin vanhoja pieruja”

Tässähän pitää itsekin harkita paluuta taas vapaille markkinoille. 17 vuotta on lyhyt aika ja niin hyvin suhteessa viiteenkytä kiloon, että uskaltaisin veikata jo ensi syksynä kisailevani ihan palkintopallikissoista. Mussa on sitä paitsi nyt niin paljon enemmän mitä rakastaa, että uskon vakavalla naamalla tekeväni jo ekan keskitason holarin tänä iltana Rattorissa…

Ahonen on nähty ilmehtimässä peilin edessä.
Hän vääntelee naamaa kuin Mike Tyson pressitilaisuudessa Klitskolle ja hokee että minähän syön näitä Scliirensauereita ja Ammaneita pari kappaletta iltapalaksi.
Kans.välinen dopingkomitea on kutsuttu hätäistuntoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Norjalaistuomari antoi Ahosen paluulle vain 17,5 tyylipistettä

(ULAGA) Suomen mäkijoukkue pohtii protestin tekemistä kansainväliselle hiihtoliitolle FIS:lle tuomaritoiminnasta Janne Ahosen comebackin yhteydessä sunnuntaina. Norjalainen arvostelutuomari Tor Einar Suksisauva...

Close